2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق نه اما دلبستگی شدید اره

دارم میسوزم 

انتظار...

نمیدونم چی میخاد بشه بره یا نه بمونه

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗

بعضیا وابستگی رو با دوست داشتن اشتباه میگیرن

بعضیا دوست داشتنو با عاشق بودن اشتباه میگیرن

عاشق شدن فراتر از دوس داشتنه

عشق  هررررررگز فراموش نمیشه حتی با گذشت سالها،هرچقد فاصله بگیری باز یادش تو گوشه ایی از قلب و ذهنته کافیه بهش توجه کنی تو رو میبره تو قعر خاطرات 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
بعضیا وابستگی رو با دوست داشتن اشتباه میگیرنبعضیا دوست داشتنو با عاشق بودن اشتباه میگیرنعاشق شدن فرا ...

بعد 6 سال فهمیدم عشق بود 

مثل یک رویا بود انگار واقعی نبود 

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
چه قشنگ

بهم نرسیدیم و از کات کردنمون 15سالی هس که میگذره ولی تا الان اسمش وقتی میاد رو گوشیم قلبم تلپ تلپ میزنه،،خیلی وقتا خوابش میبینم یک خواب رویایی ،الان با تمام جزییات میتونم اون دوران تجسم کنم مو به مو،،،، حرف به حرفش یادمه ،نگاهش ،مهربونیش،

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

نمیدونم عشقه یا نه 

ولی حس خوبیه، با اینکه میدونم ممکنه نرسم بهش ولی هم چنان دوسش دارم، یه جوری آدم بی پروا میشه انگار 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش.