2777
2789
عنوان

عادت زشت بخشنده نبودن

181 بازدید | 20 پست

من بخاطر مشکلات مالی که مدت طولانیه دارم ، اصلا دیگه دلم نمیاد به کسی کمکی کنم و چیزی ببخشم. یعنی این مدت طوری تغییر رویه دادم بخاطر حساب کتاب یه قرون دو زار، که روی همه ابعاد زندگیم اثر گذاشته. مثلا حتی از دادن یه خوراکی یا تعارف کردنش به دیگران خودداری میکنم. قبلا اصلا اینجوری نبودم.

الان طوری شده مثلا بخوام 10 تومن بدم به یه فقیر، میگم نه ولش کن آخر ماه کم میارم برا بچه م شیرخشک و ... بخرم.

اینو بگم که همسرم خودمو بچمو ول کرده . درامدی ندارم و زندگیمون با یه نفقه خیلی خیلی کم میگذره. بچمم مصرف شیرخشک و پوشک داره

از این اوضاع خودم حالم گرفته. همیشه حس میکنم چون به کسی کمک نمیکنم دیگه، پول و برکت نمیاد سمتم. درسته به نظرتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است...تونستی کمک کنولی واقعا برای شما لزومی نداره

همیشه ذهنم درگیر اینه که هرچی در راه خدا بدی، بیشترش برمیگرده سمتت. ولی واقعا دستم میلرزه برا پول خرج کردن که تا اخر ماه برسونم. باورت میشه خدا شاهده امروز 18 م بود و من فقط 200و خورده ای ته کارتم مونده؟ نفقمونم ۶م هر ماه به حساب میریزه. یعنی ۱۹ روز باید با این 200 تومن سر کنم

اینکه تو اوج نداری کمک کنی خدام بهت کمک می‌کنه گلم مگه حتما باید پول باشه؟

همیشه ذهنم درگیر اینه که هرچی در راه خدا بدی، بیشترش برمیگرده سمتت. ولی واقعا دستم میلرزه برا پول خرج کردن که تا اخر ماه برسونم. باورت میشه خدا شاهده امروز 18 م بود و من فقط 200و خورده ای ته کارتم مونده؟ نفقمونم ۶م هر ماه به حساب میریزه. یعنی ۱۹ روز باید با این 200 تومن سر کنم

همیشه ذهنم درگیر اینه که هرچی در راه خدا بدی، بیشترش برمیگرده سمتت. ولی واقعا دستم میلرزه برا پول خر ...

حرفت درسته

ولی وقتی داشته باشی میتونی ببخشی ایشالا خدا بچتو حفظ کنه کمی بزرگتر شد بزارش مهد و برو سرکار اونوقت تا میتونی ببخش

از الان رویای اون زمانو داشته باش ارامش میگیری

.

همیشه ذهنم درگیر اینه که هرچی در راه خدا بدی، بیشترش برمیگرده سمتت. ولی واقعا دستم میلرزه برا پول خر ...

من میتونم درکت کنم چون منو مامانمم همین بودیم بابام وقتی دو سالم بود رفت و مامانم موند منو تنها بزرگ کرد تازه اونموقع نفقه هم نبود با اینکه شکم منو بزور سیر میکرد ولیخب بازم دلش بزرگ بود الان خداروشکر سرکار می‌ره و همه چیزی که میخاد فراهمه شمام که براتون حتما واجب نیست کمک کنید ولی اگه میتونید سرکار رفتن گزینه خوبیه آرایشگری یا هرچی می‌تونه کمک کنه بهتون

من میتونم درکت کنم چون منو مامانمم همین بودیم بابام وقتی دو سالم بود رفت و مامانم موند منو تنها بزرگ ...

خدا سایه مادرتو رو سرت حفظ کنه.

آره من حتما باید شغلی داشته باشم. ولی فعلا چون بچم کوچیکه نمیتونم تنهاش بذارم. مادرمم نمیتونه نگهش داره.

باید فعلا صبوری کنم یه مقدار بزرگ بشه

خدا سایه مادرتو رو سرت حفظ کنه.آره من حتما باید شغلی داشته باشم. ولی فعلا چون بچم کوچیکه نمیتونم تنه ...

واسه نفقه شکایت کن بچرو حداقل در هفته یبار بفرست پیش باباش یا بش بگو برا بچه لباس و شیرخشک و اینا بخره همش که وظیفه شما نیست

واسه نفقه شکایت کن بچرو حداقل در هفته یبار بفرست پیش باباش یا بش بگو برا بچه لباس و شیرخشک و اینا بخ ...

نفقه میگیرم. ولی خیلی کمه. به هردوتامون 3500 میده.

فکر کردی بگم بخر برا بچه میخره؟

به جون بچه م زمستون سرمای بدی خورد در حدی که اکسیژن براش میذاشتم طفل معصوم. چندین بار دکتر بردمش . اصلا حتی 1 بار هم احوالشو نپرسید. چه برسه به اینکه براش چیزی بخره یا هزینه های دکتر و داروشو بده