2777
2789
عنوان

خودکشی

575 بازدید | 65 پست

بنظرتون کسی که4 بار کنکورداده و هیچ گ*هی نشده خودکشی بهتر نیست براش امسال تلاششو کرد ولی سازمان سنجش نتیجه ها رو خیلی بد داد

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رهگذر تویی؟؟🤔

تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

مگه همه حتما باید برن دانشگاه؟؟؟این همه حرفه دیگه هست که میشه توی اونا موفق بشه

نمیزارن خانواده شهر هم کوچیکه یه کلاس هم نداره به جز زبان

شغل آزاد،کنکور دوباره،شوهرکردن.‌‌،یه رشته ای بخونی که بعدا آموزش پرورش جذب کنه...

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

اون بیشتر خودشو تخریب میکرد نگا کنکور با ما چه کرد

اخه اونم میگف چندبار کنکور دادم هیچ گ هی نشدم حرف زدنش مثل اونه

تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

عزیزم این دنیا فانیه ، چرا دنیای باقی رو میخوایی فدای دنیای فانیت کنی؟ خدایی نکرده با این کار کلا معلقی ، معمولا بخشیده نمیشن این افراد، همیشه تو لحظه ی خودکشی باقی می‌مونن، حتما صلاحت نیست ، باید اینو با خودت بگی که تو هر چی در توان داشتی انجام دادی ، پس تقصیر تو نیست ، صلاح خداوند اینه

ن والا. تو ک دختری تهش شوهر میکتی دیگ. مگ دیوونه ای خودکشی کنی

چقد خودتون مردا رو دست بالا میگیری من الان کنکورم مهمه برام اصلا نمیتونم زندگی کنم بعد شوهر عنتر رو کجای دلم بزارم همین مردا که زنشون رو خونه دار انتخاب می‌میکنن تا یه خانم شاغل میبینن  یه آدم دیگه میشن

خانمای عزیز بع شغل خانه داری توهین نکردم صرفا چیزی که تو جامعه متوجه شدم رو گفتم