2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم سوالت چیه؟

جواب تلفن نمیدن

رزرو نتی هم تا ۱۶ ام بود

من چطور باید رزرو کنم؟

نمیتونم با دوتا بچه برم،،بعد بگه جا نداریم

اونوقت چکار کنم؟!

تهران میخام برم

چندتا خانه معلم داره

هیچکدوم جواب نمیدن

جواب تلفن نمیدنرزرو نتی هم تا ۱۶ ام بودمن چطور باید رزرو کنم؟نمیتونم با دوتا بچه برم،،بعد بگه جا ندا ...

ببین من تا حالا شهرهای شلوغ رو خانه معلمش رو نرفتم شهریار های خلوت تو مسیر مشهد همون لحظه حضوری رفتیم جا داشتن دادن بهمون 

نمی‌دونم چجوری باید پیگیری کنی 

از قبل رزرو کردی؟؟چطوری؟

الان فکرنکنم دیگه مسافر بگیرن چون دارن مدارسو برای مهر اماده میکنن

ولی ما یه مرکزی بودمدرسه رفتیم اونجا اسم نوشتیم وپول دادیم بعد بهمون ادرس داد رفتیم یه مدرسه

جان هر زنده دلى،زنده به جانى دیگریست.کاش بعضیا بفهمن رک بودن با بی ادبی فرق داره.کاربری دست کس دیگری بود وتاپیک‌ها مال من نیست  
مدرسه نههتل فرهنگیان(خانه معلم)

مگه منظورت همون نیست ک کلاسای مدرسه رو میدن؟

جان هر زنده دلى،زنده به جانى دیگریست.کاش بعضیا بفهمن رک بودن با بی ادبی فرق داره.کاربری دست کس دیگری بود وتاپیک‌ها مال من نیست  

تهران خانه معلمش عالیه ولی رزروش مکافات داره همیشه ی خدا هم تکمیل 

ولی از طریق اداره ی آموزش و پرورش شهر خودتون اقدام کنید شاید بشه رزرو کرد

ببخشید ولی اداره ی آموزش و پرورش انگار شده باند پارتی بازی واسه آشناهای خودشون که معلم نیستن جا رزرو میکنن واسه فرهنگی ها نه

تهران خانه معلمش عالیه ولی رزروش مکافات داره همیشه ی خدا هم تکمیل ولی از طریق اداره ی آموزش و پرورش ...

ما مشهد میخواستیم رفتیم از طریق اداره ی آموزش و پرورش شهر خودمون اقدام کردیم

گفتن نمیشه و ......

بعدا معلوم شد رئیس آموزش و پرورش با دوتا خانواده ی دیگه که فرهنگی نبودن رفتن همون خانه معلم