2777
2789

سلام ما اول زندگیمونه خیلی دستمون خالیه حقوق شوهرم کفاف نمیده از روز دهم حقوق شوهرم تموم میشه میره پای قسطاش خودم شاغلم منم قسط دارم با یک تومن باقی مانده حقوقم سر میکنیم تا آخر ماه با بدبختی چند وقت پیش شام اینجا دعوت بودن منم با پس اندازم تدارک دیدم دیروز دوست شوهرم زنگ زد گفت میخوایم بیایم ببینمت شب شوهرم مریض بود فکر کرد برای شام میان رفت کلی وسایل پیتزا خرید برای ۵ نفر نزدیک ۷۰۰ هزار شد دوستاش اومدن ولی شام نموندن منم رفته بودم خونه مادرشوهرم چون دوتا کوچه بالاتره حالا مادرشوهر توقع داشته چون نموندن شام من فر و وسایل و ببرم اونجا درحالیکه خودش شام دعوت نکرده اصلا مارو نزدیک دوماهه اونا بیشتر میان خونه ما منم محل ندادم یکمی از وسایلو میخوام فریز کنم بقیشم پیتزا درست کنم بدم به همسایه مون که خیلی وضعشون بده بچه هاش بخورن خوشحال بشن انقدر خودش برای من خسیسه با اینکه جوونه خودش میدونه با حقوق من. داریم سر میکنیم ولی درک نداره به نظرتون کار بدی کردم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوب کاری کردی بلاخره محبت دو طرفه است نمیشه که عروس محبت کنه مادرشوهر هم حالش رو ببره

مادرشوهرم آب از دستش نمی چکه منم مثل خودش میشم یعد میگه بعضی از عروس ها نامردن حتی از وسیله ای که پسر آدم می خره نمیدن به مادرشوهر

دمت گرم فکر بچه ها همسایه هستی

اعتقاد دارم حداقل به یکی بدی که نیاز داشته باشه نه کسیکه خودش انقدر داره ولی میخواد چتر بشه خونه کسی باز اگه ساده میگرفتن همه چیو خوب بود خیلی باید هزینه کنم وقتی دعوتشون میکنم 

نه کار خوبی کردی، خوشم اومد، خدا به مالتون برکت بدددده، الهی آمـــــین 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

برا خوانواده شوهر هر کاری بکنی حرومه بده بچه همسایه بخوره ثواب داره برا اونا هرکاریم بکنی بازم طلبکا ...

قربون دهنت همش فکر میکنن وظیفه س انقدر شوهرم کمک کرده بهشووووووون ما خودمون مستاجریم دوران نامزدی شوهرم یواشکی ۵۰ میلیون پس اندازشو داد مادرش خونه شو بزرگ کنه ولی بازم قدر نمیدونه

اعتقاد دارم حداقل به یکی بدی که نیاز داشته باشه نه کسیکه خودش انقدر داره ولی میخواد چتر بشه خونه کسی ...

کاش،عقل تو رو منم ازاول زندگی داشتم

موفق باشی همیشه🪷

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.