2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیاطی براتون درصد خوب بودنش سی هست دنبال درس نرید ولی این شش ماه ک گفتید برید دنبال کار واقعا عالی ب ...

مرسی عزیزم لطف کردی❤️

همین الانشم دنبال کارم، ولی خب کار تک‌شیفت یا سبک از نظر جسمی اصلا نیست اطرافم، نشونه‌ای برام نیست؟!

صبا با مهدی ازدواج میکنه؟

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

اسمت

زهرا

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بله شما بهم می‌رسید رالطتون باهم خیلی خوب هست ولی یه شخصی تو زندگیتون مانع ایجاد می‌کنه خانوم هستشیا ...

عزمزمه امیرحسین پس چرا انقدر کمرنگ باهام و میگه قصد ازدواج ندارم ولی دوست دارم  خودش میگه ازدواجی نبست ولی من خودم هستم

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗