2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمم مبیناست جواد باهام اشی میکنه؟ کی؟ 

باز مثل قبل میشیم؟

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

این یعنی چی پیشبینی میکنید؟ 😀😀ولی خب باحاله منم میپرسم 😆اول اینکه زمینی که میخوام بفروشم با قیمت ...

زمینتو فعلا نفروش اگه بفروشی یه شخصی ک نسبت خوبی نداره از چنگت درمیاره بعدا بفروش قیمت خوبی فروش می‌ره زمان نیفتاده ولی صبرافتاده و شایان به ظاهر خوبه باطنی به درد تو نمیخوره حرفاش هم زیاد باور نکن درکل ولی دو مورد خوب برات پیش میاد عالین

مهنا جان شما ميشه لطفا همينجوري نييت كنيد كه اين دختر با اين پسري ك توي ذهنشه، اسم نميتونم بگم

درخواست دوستی بده اونجا بگو باورکن بدون اسم نمیشه هرکسی هم بگه غلطه

ممنونم عزيزم🌹 نميخواد مرسي از لطفت همين ك وقت گذاشتي برا همه

خواهش میکنم بازم خواستی تو خصوصی بگو خیالت راحت نگران نباش شناخته بشی من دوستی هارو بعد جواب پاک میکنم