2777
2789

خواهرم ۱۸ سالشه و اون مرد ۳۶ انلاین اشنا شدن یه مدت چت میکردن مرده برای خواهرم پول میزد برای تولدش چند میلیون زد ماهم خبر نداشتیم چتد وقت پیش فهمیدیم و از خواهرم فیلمهای خیلی ناجور میخواسته و این هم از خودش میفرستاده ک ما فهمیدیم اما به مامانم اینارو نگفتم دیگه گفتیم باهاش چت نکن و گفت بلاکش کردم امشب رفتم تو اتاق دیدم داره به خواهرم زنگ میزنه تو گوشیش قبلا اخر شمارش رو دیده بودم یادم بود به خواهرم ک گفتم گفت به یه سیمکارت دیگم زنگ میزنه ک بلاکش نکرده بودم و گفت الان بلاک میکنم اما دوسه روز پیش هم پول اومده بود به کارتش و رفت خرید گفت پس انداز کرده بودم نمیدونم چیکار کنم حیفشه زوده این کارا پیش مشاور هم نمیاد میشناسمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای خیلی بده ک جدی برخورد کن با مشاور مشورت کن حتما حتما حتما تا میتونی یجوری شماره اون مرد را بردار باهاش برخورد جدی بکن کثافتو

امیدوارم خدا به تمام خواسته های دلتون نور امید بده و بهشون برسید

بنظرم ایندش خراب میشه یا بره مشاوره یا خودت کمکش کن الان معلوم نیست مرده متاهله یا مجرد اصلا خواهرت هم معلومه بازیچش شده دل بسته

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

اون کلا نباید همچین کارایی کنه دیر یا زود نداره. کثافت کثافته وقتی گیر کنی دیگه هیچ. اگه بزود بودنم باشه خواهرت خودش ختم روزگاره فیلم میفرسته پول میگیره خودش کارشو بلده ولی اخرش ضربه میخوره😑

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

عزیزم چقدر بد، یجوری مطمعن شو ک طرف زن نداشته باشه ک اگه داره..گناه بدی داره می‌کنه خواهرت 

جلوشو بگیر...بهش بگو حیف تو نیست؟ باید با پسر جوون باشی نه یکی ک چندین سال ازت بزرگتره...بگو پول ارزش نداره هااا....یجوری قانعش کن 

اگر لازم شد. یه مدت گوشیشو بگیر...ب نفع خودشه