2777
2789
عنوان

بابا پیام داده کی میای دیدنمون🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمعه ک نمیری

ی روز جمعه صبح برو عصر برگرد

یا مرخصی بگیر

بعضی وقتهافرصتها زود از دست میره

تلاشتو بکن وقتی دلش تنگه هر چقدر کوتاه و سخت باشه برات حتما حتما حتما برو

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
جمعه ک نمیریی روز جمعه صبح برو عصر برگردیا مرخصی بگیربعضی وقتهافرصتها زود از دست میره تلاشتو بکن وقت ...

میدونی چند ساعت پروازه ؟ بعدشم عزیزم اینجا جمعه روز عادیه 🥲💔

می‌دونی وقتی دلتنگی خودتم ببین متوجه میشن و اصرار نمکنن،ولی دیگه باید یکم دلت سنگ کنی تا بتونی تحمل ...

تا الانشم خیلی سنگ بودم که تنهایی اومدم اینجا خواستم اینجا بمونم 

میدونی چند ساعت پروازه ؟ بعدشم عزیزم اینجا جمعه روز عادیه 🥲💔

پس زنگ بزن  هرروز

تماس تصویری

بگو من فعلا اجازه بهم نمیدن تا ی سال دیگه

فعلا هرروز از تو گوشی همو ببینیم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
تا الانشم خیلی سنگ بودم که تنهایی اومدم اینجا خواستم اینجا بمونم

همین دیگه ،کلا مهاجرت یک دل بزرگ میخواد باید فکر کنی در آینده خیلی به هدفات میرسی،اون موقع دلت خواست برمی‌گردی دلت نخاست میای دیدن خانواده،دیگه پدر و مادرت هم کم کم عادت میکن

خدایا شکر  

پس زنگ بزن هرروزتماس تصویریبگو من فعلا اجازه بهم نمیدن تا ی سال دیگهفعلا هرروز از تو گوشی همو ببینی ...

از صبح تا الان سر کلاس های مختلف و راه بعد الان ازاد هست وقتم که تو ایران فک کنم همه خوابن

از صبح تا الان سر کلاس های مختلف و راه بعد الان ازاد هست وقتم که تو ایران فک کنم همه خوابن

اره الان وقت خواب هست

ولی ساعت کوک کن ی تایم از خوابت بزن و زنگ بزن تصویری

خیلی تاثیر داره

کلا فک کنم ۳ یا ۴ بار تماس گرفتم

همونه دلشون تنگ شده حسابی

پدر و مادر دلشون بیشتر از بچه ها تنگ میشه

همش ب فکرتن

اگ هرروزم زنگ بزنی بازم دلتنگن

تند تند زنگ بزن 

تو مشغله داری و جوونی فکرات زیاده

ولی پدر و مادر همه ی مشغله هاشون ب کنار دوری فرزند اولویتشونه و تو فکرن

خیلی از همتون ممنونم ❤️🙏🏻🥺🥲

خواهش عزیزم

انشالله هرجا باشی موفق باشی و سلامت

ولی خواهش میکنم ازت حتما حتما حداقل ۳چهاروز ی بار زنگ بزن تا کمکم عادی بشه براشون

بخاطر موفقیت و پیشرفتت اجازه دادن بری خارج

ولی دوری ازت براشون سخته حتما بهشون زنگ بزن

حتا  مکالمه کوتاه و مختصر