2777
2789

خانما کسی از نرخ خیاطی سر در میاره؟

لباس دادم برای دخترم یکی از آشناها دوخته حالا هر چی می گم چقدر شد قبول نمی کنه مزدشو بگیره

تصمیم گرفتم خودم بزارم تو پاکت برم خونش بزارم و بیام نمی دونم چقدر بدم

خرج کار و پارچه از خودمه،فقط آستر دامن از خودش بوده

پارچه ها کرپ هست هر کدوم نیم متر بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه وست خیلی ساده دادم دوخت ۴۰۰ گرفت. 

این کار زیاد میبره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

دست کم ۵۰۰ رو باید داد

شما خودتون خیاطی می کنید؟ مطمئنید نرخش اینقدره؟

دنبال این نیستم کمتر بخوام بدما 

اتفاقا می خوام خیالم راحت باشه مدیون نمی شم و ملاحظمو نکرده باشه

۵۰۰بده

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
شما خودتون خیاطی می کنید؟ مطمئنید نرخش اینقدره؟دنبال این نیستم کمتر بخوام بدما اتفاقا می خوام خیالم ...

قیمتا متفاوته ولی این کار حداقل قیمتش ۴۰۰ هست

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

داره تعارف میکنه؟؟

نمی دونم

بنظرم چون می دونه دستم خالیه می خواد ملاحظمو کنه هرچقدر خودم دارم بدم ولی من اصصصلا نمی خوام کمتر از مزدش باشه،هر چقدر مزدشه می دم با جون و دل

بستگی داره ب اینکه مغازش کجاست

چند ساله خیاطی میکنه و کلا از بقیه چقدر میگیره

من ۱۰۰ هم دیدم میگیرن

۳۰۰ هم دیدم

کجا هستید خود تهران از منطقه ۱ تا ۲۲ هر کدومش فرق داره

شهرستان و روستاها معمولا خیلی کمتر میگیرن

اگه پول قبول مینه پول بذار

میخوای ی بسته شکلات بگیر

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
تو شهرما نهایت ۳۰۰ تو چقد خانوم و باشخصیتی بااینکه قبول نکرده میخای پول بدی حس خیلی خوبیه برخوردبا ا ...

الهی قربونت برم عزیزم خب وظیفمه زحمت کشیده کارمو راه انداخته نمی خوام ازش سواستفاده کنم که

شما خودتون خیاطی می کنید؟ مطمئنید نرخش اینقدره؟دنبال این نیستم کمتر بخوام بدما اتفاقا می خوام خیالم ...

عزیزم خیاط لباس بچه برای من ۴۰۰ میدوزه ولی این خیاط منصفه   جاهای دیگه بالاتر بود بخاطر همین گفتم ۵۰۰ درضمن چیزی به گردنت نیست وقتی خودش قیمت نمیگه