2777
2789

سلام. .من کاردانی بهداشت خانواده دارم.دانشگاه ازاد.  و   امسال نشد کنکور کاردانی به کارشناسی رو شرکت کنم یعنی اصن یادم رفت ثبت نام کنم 

اما کنکور سراسری روشرکت کردم  و الانم برا ازاد مجاز شدم. میتونم رشته بهداشت عمومی کارشناسی پیوسته انتخاب کنم  بعد اگه قبول شدم . برم مدرک کاردانی مو معادل سازی کنن و اینکه. هزینع. کاردانی به کارشناسی این رشتع با هزسنه مارشناسی پیوسته  چقد فرقه شه ؟؟؟

سلام. .من کاردانی بهداشت خانواده دارم.دانشگاه ازاد.  و   امسال نشد کنکور کاردانی به کارشناسی رو شرکت کنم یعنی اصن یادم رفت ثبت نام کنم 

اما کنکور سراسری روشرکت کردم  و الانم برا ازاد مجاز شدم. میتونم رشته بهداشت عمومی کارشناسی پیوسته انتخاب کنم  بعد اگه قبول شدم . برم مدرک کاردانی مو معادل سازی کنن و اینکه. هزینه. کاردانی به کارشناسی این رشته با هزینه کارشناسی پیوسته  چقد فرقشه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. .من کاردانی بهداشت خانواده دارم.دانشگاه ازاد. و امسال نشد کنکور کاردانی به کارشناسی رو شرکت ...

فک‌کنم آزاد و بری ،بشه تظبیق واحد انجام بدی دوساله تموم کنی

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔
یسوال بپرسم؟شهریه کاردانیت چقدر شد ؟دوسال خوندید؟

من الان نخوندم که من سال مهر۹۱  وارد شدم و تیر۹۳فارغ التحصیل شدم . اون زمان ۴۰۰ ۵۰۰ بود فک کنم

الان کاردانی فک منم ۳.۴ تومنه یکم شاید بیشتر

فک‌کنم آزاد و بری ،بشه تظبیق واحد انجام بدی دوساله تموم کنی

اره درسته. اما یه جا. تو ایین نامه ها یه چیز خوندم.   نکرانم مرد نوشته بود از درسی. ۱۰ سال بگذره دیگه معادلیازیس نمیکنن یعنی منم همین میشه.....

اره درسته. اما یه جا. تو ایین نامه ها یه چیز خوندم. نکرانم مرد نوشته بود از درسی. ۱۰ سال بگذره دیگ ...

اینو باید بری بپرسی از آموزش دانشگاهی ک قبول شدی

اینو باید بری بپرسی از آموزش دانشگاهی ک قبول شدی

دقیقا همون دانشگاهی که کاردانی گرفتم. زدم کارشناسی رو. دقیقا همون دانشگاه کاردانی به کاذشناسی هم دارع بهداشت.   یعنی اگه ازمونسو بدم. همونجا قبول میشم. 

میتونم صبر کنم برا یال بعد ولی میگم حالا که اینو شرکت مردم   قبول سدم الکی وفت هدر ندم.  فقط یکم از عزینش نکرانم هزینه کارشناسی بیستر از کارشناسی ناپیوست؟؟

دقیقا همون دانشگاهی که کاردانی گرفتم. زدم کارشناسی رو. دقیقا همون دانشگاه کاردانی به کاذشناسی هم دار ...

فک کنم بیشتر باشه چون کارآموزی داره،ترمی هفت هشت تومن احتمالا باشه

فک کنم بیشتر باشه چون کارآموزی داره،ترمی هفت هشت تومن احتمالا باشه

فک کنم منظورمو متوجه نشدین منظورم اینکه. شهریه ثابت.   کاردانی به کارشناسی بیشتره یا کارشناسی پیوسته.  یا اقن شهریه هاسون فرقی نداره؟  

فک کنم منظورمو متوجه نشدین منظورم اینکه. شهریه ثابت. کاردانی به کارشناسی بیشتره یا کارشناسی پیوسته ...

شهریه ثابت کارشناسی احتمالا بیشتره،من خودم بهداشت میخونم دولتی ام از شهریه ها خبر ندارم ولی معقول بنظر میاد ک کارشناسی بیشتر باشه حالا بازم بپرس

شهریه ثابت کارشناسی احتمالا بیشتره،من خودم بهداشت میخونم دولتی ام از شهریه ها خبر ندارم ولی معقول بن ...

چه خوب موفق باشید. بهداست کجا؟؟  

دولتی ؟ روزانه یا شهریه پرداز؟  از شهریه بهداشت عمومی شهذیه پرداز دانشگاه علوم پزشکی تهران  اطلاع دارین؟

راسته میگن بهداشت عمومی طرحش اجباری شده؟

چه خوب موفق باشید. بهداست کجا؟؟ دولتی ؟ روزانه یا شهریه پرداز؟ از شهریه بهداشت عمومی شهذیه پرداز د ...

مرسی گلم...من یکی از شهرهای کرمان میخونم روزانه ام بله از پارسال طرحش اجباری شده و کلیکروم جدید براش تعریف شده با کلی درس خوب و مناسب و سمت های شغلی مشخص....از دانشگاه تهران خبری ندارم راستش گلم اما خوب معلومه دیگه تهرانه بنظرم اونجا هرچی هزینه کنی ارزش داره چون واقعا یاد میگیری

مرسی گلم...من یکی از شهرهای کرمان میخونم روزانه ام بله از پارسال طرحش اجباری شده و کلیکروم جدید براش ...

من تهرانم. ولی مجاز به شهریه پرداز شدم حالا زدم ببینم چی میشه.  ازادم که همون تهران باز میزنم توکل به خدا.  یعنی دزسای جدید  اضافه شده؟ کاراموزی چجوریه؟ منی که تو کاردانی کاراموزی رفتم مرکز لهداست برای قدو وزنو واکسن همون بازم باید بریم؟