به همون دلیل که زنای کره ای اومدن ایران بازی کره و ایرانو دیدن ولی زنان ایرانی رو راه ندادن. انگار م ...
فشار چیه؟ دارم میرقصم 🗿
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
اگ منظورت اینه ک اهل جنوب ایرانی عزیزم شما ایرانی هستی اولا
دوما انگار تاحالا مشهد نرفتی لبنانیا رو ندیدی اونجا با مانتپ
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
اینهمه پاکستانیا با لباسای سنتی شبیه ب لباسای هندی میان و ندیدی؟ مشهدی ک شما رفتین با ما فرق داره فک کنم🙄
من یادمه تا دستمال مرطوب می دادن آرایشت هر چند کم پاک کنی الان که همه آرایش دایم و ناخن کاشت دیگه گی ...
به خدا نمیدونم ولی یکی از دوستای من که با من اومده بود کربلا مانتو عبایی داشت و مژه کاشت که گاهی به مژه بعضی هاتون گیر میدادن ولی این جوری نبود که ندارن زیارت کنی حالا مشهد و دیگه نمیدونم