2777
2789
عنوان

میخوام بیام مشهد حرم با مانتو عبایی ره میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 35 پست
کربلا که راه میدادن مشهد و نمی‌دونم حالا برای خاطر جمع شدنت چادر هم ببر همراهت

من یادمه تا دستمال مرطوب می دادن آرایشت هر چند کم پاک کنی 

الان که همه آرایش دایم و ناخن کاشت 

دیگه گیر نمیدن؟

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همون دلیل که زنای کره ای اومدن ایران بازی کره و ایرانو دیدن ولی زنان ایرانی رو راه ندادن. انگار م ...

فشار چیه؟ دارم میرقصم 🗿

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چطور ب پاکستانیا و عربا اجازه میدن 🗿

من ندیدم تا حالا بزارن با عبا کسی وارر بشه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

چی میگی مام عربیم با چادر میریم

اگ منظورت اینه ک اهل جنوب ایرانی عزیزم شما ایرانی هستی اولا 

دوما انگار تاحالا مشهد نرفتی لبنانیا رو ندیدی اونجا با مانتپ

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من ندیدم تا حالا بزارن با عبا کسی وارر بشه

اینهمه پاکستانیا با لباسای سنتی شبیه ب لباسای هندی میان و ندیدی؟ مشهدی ک شما رفتین با ما فرق داره فک کنم🙄

اصلا نمیزارن بدون چادر به دختر نه ده ساله گفتن چادرت کو گفت مامانم برده با خودش رفته داخل نذاشتنش گف ...

وای سختگیر تر هم شدن ،من یادمه تا آرایش هرچند کم میگفتن با دستمال مرطوب پاک کن موندم الان همه آرایش دایم دارن ناخن کاشت دارن چی کار میکنن😬😬😬

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏
من یادمه تا دستمال مرطوب می دادن آرایشت هر چند کم پاک کنی الان که همه آرایش دایم و ناخن کاشت دیگه گی ...

به خدا نمی‌دونم ولی یکی از دوستای من که با من اومده بود کربلا مانتو عبایی داشت و مژه کاشت که گاهی به مژه بعضی هاتون گیر میدادن ولی این جوری نبود که ندارن زیارت کنی حالا مشهد و دیگه نمیدونم

اینهمه پاکستانیا با لباسای سنتی شبیه ب لباسای هندی میان و ندیدی؟ مشهدی ک شما رفتین با ما فرق داره فک ...

نمیدونم والا من چند بار اومدم ندیدم عربا هم‌ دیدم با چادر عربی میان 🥲

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂