2777
2789

همسرم رفته مسافر ببره به به شهر دیگه الان هعی این ژنه زنگ میزنع میگه کجاست گفتم رفته بیرون حوصلش سر رفته میگه این ساعت شب وقت بیرون رفتنه میگم دیگه حوصلش سر رفته هعی زنگ میزنع نیومد بیاد نونا ببره  نمی‌خوام بگم ب اونا که رفته مسافر ببره ایش چی بهش بگم بهش دیگه زنگ نزنه

خب میگفتی رفته استخر با دوستاش...

رفته باشگاه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیگی رفته مسافر ببره ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

اگه از اون مادرایی هست که مدام توی جاده زنگ بزنه خوب کاری کردی نگفتی بگو اومد خسته بود خوابید نون فردا میاد میاره

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

شرکت شوهرم چندماه معلق وموقتا جمع شده بگردم میره اسنپ ومسافرکشی دوست نداشتم  خانوادش بدونن ولی موقعیت پیش اومد گفت الانم هروقت میپرسن زنگ میزنن میگن رفت اسنپ مامانشم دعامیکنه برامون ولی باتیکه میگه اره تواین شرایط خونه وبارداری تو پسرم بیکارشد گفتم صفر تا صد خورد وخوراکم سیسمونی وهمه چیم با خانوادم الهی شکر کمو کسری ندارم شما دعاکنید شرکتش درست شه ممنون دیگه هیچی نمیگن