چرا؟ من ک قیافم خوبه خیلی زیادتر از حد معمول به خودم میرسم خیلییی ینی طوری که مدام میدیدم بهم خیره شده بعد یهو میگف تو چرا انقدر خوشکلی؟ اما با این حال بهم خیانت کرد هر بار همیشه اونم با کسایی که خیلی پایین تر بودن ار لحاظ چهره هیکل ( خودشیفته نیستم بخدا دوستان فقط میخوام بفهمن چرا؟ چی کم داشتم؟ چرا درست نکرد خودشو؟ هربار قول هربار گف غلط کردم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
احتمالا با خودش گفته این دختره حتما یه چیزیش هست که با این قیافه اومده با من دوزاری. مردایی که ضعیفن و میخوان قدرت نداشتشونو ب خودشون ثابت کنن بیشتر خیانت میکنن تا توی ناخودآگاهشون ب خودشون ثابت کنن خواستنی هستن
چون عزیزم اون اصلا به زیبایی فکر نمی کرده به یه چیز دیگه فکر می کرده به نظرم همون بهتر که رفت چون این جور آدما خیچ وقت قدر تو نمی دونن هر بارم که بهشون فرصت بدی چند درصد از زیبایی تو کم می کنن به خاطر خرییتشون
چون مریضه من ی دوست دارم این طوری خوشگله اصلا خوشگل میگما چشماشو که نگاه میکنی انگار کهکشانه هروقت بیرون بریم مرد و زنی نیست که بهش خیره نشه شوهر بی لیاقتش بهش خیانت کرده اونم با ی زن سن بالا
پرستاری از دیار عاشقان پرستاری شغل من نیست عشق من است.