2777
2789

من فوم نزدم ولی نوا دارم خیلی خوبه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوم درست نمی کنه یا شما استفاده نکردی؟ یعنی فقط اسپرسوی ساده درست می کنی؟

من درست نکردم تا حالا اسپرسو ساده میخورم ولی خواهرم داره درست میکنه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
هزینه اش واسم مهم نیس فقط کیفیت قهوه ای که درست می کنه خوب باشه که بتونم انواع قهوه رو باهاش درست کن ...

خوش به حالت😂کاش منم هزینه برام مهم نبود یه اسپرسوسازدلونگی صنعتی میگرفتم۱۰۰تومن ایناپولشه

هرچی پول بیشتری بدی کیفیت بهتره این مدلش خوبه دلونگی

من خودم مباشی خریدم ولی براخونه خریدم خانگی خریدم دوست داشتم شیک‌باشه لمسی خریدم اکسرمدلالمسی ندارن من برای جهازم میخواستم اینی که خریدم مدل ۲۰۲۲هست وخوبه کیفیتش وزیر۱۰تومنه

خوش به حالت😂کاش منم هزینه برام مهم نبود یه اسپرسوسازدلونگی صنعتی میگرفتم۱۰۰تومن ایناپولشههرچی پول ب ...

خوب یبار می خوام بگیرم که دیگه از کیفیت نیفته بعد چند سال 

دلونگی رو آره شنیدم بوش هم شنیدم خوبه اونایی مه استفاده کردن ولی دقیق نمی دونم کدوم مدلشون بهتره

خوب یبار می خوام بگیرم که دیگه از کیفیت نیفته بعد چند سال دلونگی رو آره شنیدم بوش هم شنیدم خوبه اونا ...

بوش خوب نیست برای اسپرسوسازبوش خوب نیست بهترین مارک دلونگی بعدش مباشی

خوب یبار می خوام بگیرم که دیگه از کیفیت نیفته بعد چند سال دلونگی رو آره شنیدم بوش هم شنیدم خوبه اونا ...

ببین بعدشم اسپرسوسازهستش 100میلیون باتوجه به نیازت بایدبگیری اون 100میلیون براکافی شاپ خوبه نه استفاده خانگی حالابازخودت میدونی اگه پولداری بگیر