2777
2789
عنوان

خانما نگرانم میشه بیاین؟

60 بازدید | 12 پست

سلام خانما. من هفته ی چهاردهم بارداری ام. میدونم که بوی رنگ برا جنین ضرر داره. از صبح توی خونمون شدیدا بوی رنگ میاد. چون آپارتمان هستیم احتمالا مال یکی از همسایه هاست. بنظرتون این بو ضرر داره برا جنین؟

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اوايل شهريور خونمون را رنگ کرديم. البته من شبها نميموندم و روزها هم سر کار بودم. روزي يکي دوساعت ميرفتم وسايلم را بر مي‌داشتم و جمع و جور ميکردم تا نقاشي تموم شد هم اومدم خونه هنوز هم بوي رنگ ميومد. بعدش هم همسايمون نقاشي کرد ولي اصلاً يک درصد هم فکر نکردم که اون بو ضرر داره. آخه مگه گاز سمي هست؟ تازه سر پسرم ماه 8 خونمون را رنگ کرديم و شبها هم مي‌خوابيدم همونجا خداروشکر که هيچ مشکلي نبود.

همسایه مام تازه عروس دوماد بودن داشتن خونشونو رنگ میکردن منم ویار داشتم  بوش میومد خیلی اذیت شدم.ولی خداروشکر اتفاقی واسه دخترم نیوفتاد.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.