2777
2789
عنوان

خواهر شوهر گدا

738 بازدید | 39 پست

خواهرشوهرم زن دوم یه معتاد شده.بعد شوهرش مرده.دوتا بچه م داره.بااینکه یه موسسه هست خیلی کمکشون میکنه خودمون عیدی و..کمکشون میکنیم بازم زنگ میزنه به شوهرم میگه پول ندارم.بچه هاشو جوری بار آورده که با ناز وادا ومظلوم بازی از همه پول بکنن.۶تا دایی داره فقط به شوهر من میگه.گوشت ومرغ وطلا هاش بیشتر ماست.پسرشو فرستاده مسافرت با ۱۰۰تومن.پسرش زنگ زده دایی پول بریز برام.فرستاده شمدرسه غیر انتفاعی با پول کمیته بخدا من بچه مو میفرستم دولتی تا سختی رو درک کنه.بااین بشر چه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمیته خیلی کم میده وکفاف زندگی نمیده 

کمک کردن اونم به یتیم خیلی ثواب داره 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
خودمم خیلی قانعم.

آ گفتی من بجه خودم لباساش پاره اس ولی جاریم پول از ما میگیره لباس شیک تن بچش میکنه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

کمیته خیلی کم میده وکفاف زندگی نمیده کمک کردن اونم به یتیم خیلی ثواب داره

مدرسه غیرانتفای واجبه واقعا؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

تا وقتی خودت یاد نگیری بچتو بفرستی غیر انتفاعی و خودت خرج نکنی ،پولای شوهرتم صاحب برا خرج کردن پیدا میکنن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مدرسه غیرانتفای واجبه واقعا؟

شما باور کردی؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
یه موسسه هست بهشون خیلی کمک میکنه.میگم بخدا گوشت ومرغاش از منه کارمند خیلی بیشتره

خدا هیچ کسو محتاج نکنه 

شما باور کردی؟

چرا باور نکنم

جاریم لبلس تمام نخ میگیره برای بچش پول ما میگیره

بعد من لباس تمام مواد از بساطی برای بچم میگیرم همونم همش پاره و کهنه شده چند بار با دست با رنگای مختلف دوخت زدم