2777
2789
عنوان

جای جوش

143181 بازدید | 102 پست

سلام.من صورتم همش جوش میزنه جاش قرمز میشه بعد چندوقتم تیره میشه صورتم پر جای جوش شده توروخدا اگه چیزی میدونید که تاثیرداره بگید.ماسک سدرو ماست استفاده کردم ولی پوست صورتمو خیلی خشک کرد صورتم پوسته پوسته میشه.پیشاپیش بابت نظراتتون ممنون

هميشه فردايی نيست تا زندگی فرصت ديگری برای جبران اين غفلت‌ها به ما دهد.کساني را که دوسـت داری، هميـشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آن‌ها علاقه و نياز داری.مراقبشان باش❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابلیمو طبیعی

ابلیمو صورتمو خیلی خشک میکنه عزیزم

هميشه فردايی نيست تا زندگی فرصت ديگری برای جبران اين غفلت‌ها به ما دهد.کساني را که دوسـت داری، هميـشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آن‌ها علاقه و نياز داری.مراقبشان باش❤

آرایش و خوردن شیرینی،نوشابه و ....

رفتن به کافه و فست و فود رو کنار بزار

روز 4-5 لیوان آب بخور

حتما حتما حتما هر روز میوه بخور

اگ هر روز سبزی و سالادم بخوری عالیه

تو سه ماه جوشات میره

کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑
آرایش میکنی؟؟؟

بله دائما متاسفانه

سفیده تخم مرغ

شماخودت استفاده کردی؟واقعا تاثیری داره؟

آرایش و خوردن شیرینی،نوشابه و .... رفتن به کافه و فست و فود رو کنار بزار روز 4-5 لیوان آب بخور حت ...

مرسی عزیزم سعی میکنم این کاراروکنم خیلی ام کم اب میخورم اتفاقا.