2777
2789
عنوان

سن استخوانی بزرگتر از سن واقعی

8092 بازدید | 64 پست

سلام دخترم 11 سال و نه ماهشه و قدش 149 و برای بار اول پریود شده و بردم دکتر غدد که عکس مچ دستش 13 سالو 6 ماهه بود و دکتر گفت که   دو تا سه سانت دیگه قد میکشه. البتە دخترم از 8 سالگی تحت نظر دکتر غدد بود و هر بار میرفتم عکس و آزمایش مینوشت که همه چیش طبیعی بود ولی یهو  چند روز قبل از چکاب دوره ایش پریود شد. دکتر گفت که فقط بدشانسی آورده چون همه چیزش طبیعی بوده. هورمون رشد و دیفرلین نوشت که چند دکتر دیگه بشدت مخالفت کردن و گفتن دیگه دیر شده . واقعا نگرانم و میترسم صفحات رشدش زود بستە بشه و رشد نکنه. کسی بوده دخترش سن استخوانی ازسن واقعیش بزرگتر باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من متولد ۹۲ موهای تناسلیش دراومده مثل ادم بزدگا بروم دکترمیگ طبیعی بلوغ شروع شده سن استخانی یکسال جلوتر بود نمیدونم چکار کنم دکتر عوز کنم ؟؟؟ دارو نداد قدش ۱۵۸ ایناس 

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
والا هر بار عکس مچ دست و آزمایشاش طبیعی بود و دکتر حتا یهویتامین هم نمیداد

متولد چند دخترتون؟

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم