2777
2789

سلام به همه 

دوستان من شش ماهه روی افسردگی و اضطراب دارم کار می کنم کلا سبک زندگیم رو تغییر دادم 

اینجا کسی هست افسردگیش رو درمان کرده باشه

چقدر زمان می‌بره ؟؟

من شنیدم حداقل شش ماه طول می‌کشه تا علایم منفی آروم آروم بره و نشانه های مثبت آهسته آهسته جایگزین بشه 

درستع؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه راه حل درمانشو بگی مخصوصا اظطراب

بله حتما 

من رفتم سراغ روانپزشک و روانشناس نه اینکه بد باشند نه ، ولی اصلا کمکم نکردند یعنی دوماه من حال بسیار بدی رو سپری کردم تا اینکه فروردین ماه همینجا نی نی سایت انقدر دنبال رفع اضطراب گشتم تا با سرکه انگبین و پاکسازی بدن آشنا شدم. الان شش ماهه که هرروز دارم پاکسازی می کنم. فست فود سس ماکارونی شکر شیرینی جان کاملا حذف شد از زندگیم. و بجاش آبجوش و عسل ، آب و کاسنی یا آب و عسل شد نوشیدنی هرروزم به تعداد هشت لیوان توی طول روز، هرشب بادام شیرین بدون پوست میخورم، و خاکشیر و سرکه انگبین و سیب میخورم 

از مغزهاز نوروترانسمیترهای مغزهوقتی بدنمو پاکسازی می کنم افکار منفی کمتر میشه

خداروشکر 

اما من حوصله خوردن این همه چیزو ندارم و پولشم ندارم بخام مثلا چند ماه ادامه بدم ...

راهکار بصرفه و مقرون ک مدت کم بخام انجام بدم و نتیجه بده سراغ دارین

خداروشکر اما من حوصله خوردن این همه چیزو ندارم و پولشم ندارم بخام مثلا چند ماه ادامه بدم ...راهکار ب ...

فست فود و سس و ماکارونی و شکر رو از غذاهاتون حذف کنید و توی طول روز بجای وایی آبجوش بخورید و آب زیاد بخورید مقداری گلاب و کاسنی بریزید توش