2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و دارو برای بارداری

353 بازدید | 18 پست

امروز بعد منفی شدن ای یو ای لعنتی دوباره رفتم دکتر برام دارو تقویتی نوشته داروهام اینام 

فرتی بیوتیک 

ویتامین سی

کروم

منیزیم

استیل سیستئین

اگه داروی دیگ های هست که خوب باشه بگین اونم برم بگیرم این ماه دیگ میخوام هرکاری میتونم بکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب این قرص چه ربطی به دهانه رحم داره

بهبود جریان خون رحم و کمک به باروری و..... 

من تو سونوگرافی که برای تشخیص تنبلی تخمدان انجام دادم زده بود طول قط دهانه رحم کوچکتر از حد معمول ۶ سانتی متره 

در حالت عادی با ۸ سانتی متر باشه تو اینترنت خوندم شاید دکترم بخاطر همین مشکل این قرص رو بهم داده ! نمیدونم 

امااا خیلی موثر این قرص واسه کمک برای بارداری ، به حفظ تخمک کمک میکنه 

سلام عزیز منم این ماه ای یو ای کردم چه علائم هایی داشتی

عزیزم من روز ۱۳زیردلم درد میکرد ترشحم داشتم.  روز ۱۷ ای یو ایم لکه بینی داشتم که ۱۷شهریور موعد پریودیم بود که همچنان لکه بینی دارم و بتام امروز ۳بود که منفی شد

روز چندمته عزیزم؟مشکلت چی بود؟

من روز هشتم هست 

فردا میرم  روز نهم 

مشکلم پلی کیستیک بودم و تنبلی 

شوهرم هم یکم ضعیف بود 

من برای  عمل درد زیاد داشتم 

وقتی دکتر داشت برام تزریق میکرد هم کلی درد داشتم به لرز افتاده بودم 

چند روز هم درد داشتم 

بعد خوب شد 

بعد شروع کرد سمت راست و چپ یه موقع راست یه موقع چپ رحمم درد میکرد 

الآنم انگار  تو رحمم حباب حباب میشه 

و کمرم بعد از کار مثل ظرف شستن درد داره 

و یکم هم درد داره رحمم هر از گاهی  

ترشح هم ندارم

این علائم ها شما داشتید ؟‌

من سمت چپم درد داشتم بیشتر درحالی که سمت راستم فولی خوب داشتم الانم درد دارم فک میکنم کیست دارم حس سنگینی دارم زیر دلم.ان شاا... که شما مثبت میشی به علائم فک نکن اصلا خیلیا علائمی نداشتن و مثبت شدن

عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی ناامید نباش ای یو ای درصد گرفتنش کمه به نظرم باید چندبار تکرار بشه. انشالله دفعه بعد مثبت میشه.

من اووبوست میخورم و مولتی ویتامین و ویتامین ای و یه قرصی به اسم لیبیدو بوست. همه رو دکتر صراطی داده به جز اووبوست که اونو چون خودم خیلی تعریفشو شنیدم میخورم.

من این ماه اگه فولیکول خوب داشته باشم ای یو ای میکنه. ماه پیش خوب نبود. برام دعا کن🙏🌹

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰