2777
2789
عنوان

فوری فوری غذای کم مادرم

281 بازدید | 21 پست

سلام به همگی.من یک مرد هستم نتونستم در نی نی سایت ثبت نام کنم با تاپیک همسرم اومدو.و چند ساله ازدواج کردم.وقتی غذا مهمونی میریم خونه مادرم همیشه با مشکل کم بودن غذا روبرو میشیم که اخر شب کارمون میکشه به فست فود و ساندویچی.خیلی هم ادم خجالتی هستم روم نمیشه به مادرم بگم یکم برنج بیشتر بپز.البته یک بار گوش زد کردم بهش فقط یک پیمانه اضاف شد به غذا ولی باز هم برگشت به روال سابق.وقتی سرسفره هستیم برنج اینقدر کمه که کسی روش نمیشه ورداره.منو همسرم گشنه بلند میشیم.اوضاع مالی شون هم خیلی خوبه.ولی از قدیم خودمم باش همچین مشکلی داشتم.جلوی همسرم خجالت میکشم.واقعا نمیدونم چکار کنم.اگر هم بریم بیرون غذا بخوریم خیلی از دست دوتامون ناراحت میشه.خلاصه موندم این وسط چه کنم.راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وعده نرین خونشون

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

ایندفعه که شام خونشون دعوت شدین، از بیرون دو پرس چلو بگیرین با خودتون ببرین. بزارین روی گاز، موقع شام بکشیم تو دیس بزارین سرسفره.

شما هم به مادرتون بگین که واقعا سیر نمیشیم مادر، نخواستیم ، قصد بی احترامی نداریم دلخور نشین.

شاید دوبار ناراحت بشن، ولی بعدش خودشون غذا بیشتر درست میکنند.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

سیر بخورین برین مهمونی 

یادم شوهر عمه ام افتادم بنده خدا اونقد چاقه روش نمیشه خونه کسی غذا زیاد بخوره اگه تو خیابون باشن دو تا ساندویج میخوره بعد میره مهمونی 

اگه خونه باشه یه دیس پر برنج میخوره 

که خونه مردم کمتر بخوره کسی مسخره اش نکنه 

سفره سیاه کنه به قول عمه ام😂😂

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱
قبل از اینکه بریم خونشون غذا همیشه امادست

من همچین تجربه ای خونه خواهرشوهرم داشتم ،بار آخر تمام برنج برای خودم بچه هام همسرم کشیدم البته اضافه نه،اما خوب برنج تموم شد سرسفره اسیر بودن چی بخورن ،شوهرم قهر کرد رفت تواتاق نشست،بعداونم دیگه هیچ وقت خونشون نرفتم 

خیلی کار بدی کردیشکمم ارزش قطع رابطه نداره

اتفاقا کارخوبی کردم کسی که خونه ات میاد بهترین پذیرایی روازش می کنی انتظار داره ،مدامم میگه غذای من اندازس درصورتی که بقیه از خجالت هم گشنه پامیشن ،باید اینکارو باهاش کرد ،مهمون برای شکم‌نمیاد برای احترام میاد