2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم واسه افکار پوسیده

2987 بازدید | 167 پست

یه عده هنوز از جنسیت خودشون بدشون میاد!!!

تو قرن بیست و یک هستیم و هنوز ادمایی هستن که دنبال اینن جنسیت بچشون پسر باشه

انگار تخت چادشاهیشون بی جانشین مونده

حداقل به جنسیت خودتون رحم کنید شما مگه خودتون زن نیستید؟

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما که نشات گرفته از افکار پوسیده نیست یه سلیقه ست مث بقیه سلیقه ها

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

هرکی پسر نداشته باشه راحته

بچه بچست بخدا

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند
پوسیده خودتی با بحث های چرت و پرتت باعث شدی نی نی یار تاپیکم قفل کنه .چی گیرتون میاد؟

خجالت بکش زبونتو کوتاه کن

حتما که نشات گرفته از افکار پوسیده نیست یه سلیقه ست مث بقیه سلیقه ها

سلیقه زمانیه که طرف نگه بدبخت شدم بیچاره شدم بچم دختره جواب بقیه رو چی بدم!!!!

پوسیده خودتی با بحث های چرت و پرتت باعث شدی نی نی یار تاپیکم قفل کنه .چی گیرتون میاد؟

ببین نوشته جواب شوهرتو چی بدی شوهرت اگه هنوز با اون حد سواد نرسیده که بدون تعیین جنسیت با خودشه نه با شما اصلاً شما دخیل نیستید تو تعیین جنسیت و بخواد بابت این ازت ناراحت بشه اصلاً نباید بهش جوابی بدی چون توهین کردن به خودته عملا

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خجالت خوودت بکش .

خیلی وایب بدی میدی

سلیقه زمانیه که طرف نگه بدبخت شدم بیچاره شدم بچم دختره جواب بقیه رو چی بدم!!!!

آره درسته،اینو نگفته بودی تو پست اولت

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

فکر میکنن اومدن رستوران!!

از داخل منو جنسیتی که میخواین و انتخاب کنید لطفا.

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!