الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتما که نشات گرفته از افکار پوسیده نیست یه سلیقه ست مث بقیه سلیقه ها
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
پوسیده خودتی با بحث های چرت و پرتت باعث شدی نی نی یار تاپیکم قفل کنه .چی گیرتون میاد؟
ببین نوشته جواب شوهرتو چی بدی شوهرت اگه هنوز با اون حد سواد نرسیده که بدون تعیین جنسیت با خودشه نه با شما اصلاً شما دخیل نیستید تو تعیین جنسیت و بخواد بابت این ازت ناراحت بشه اصلاً نباید بهش جوابی بدی چون توهین کردن به خودته عملا
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
سلیقه زمانیه که طرف نگه بدبخت شدم بیچاره شدم بچم دختره جواب بقیه رو چی بدم!!!!
آره درسته،اینو نگفته بودی تو پست اولت
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚