2777
2789
عنوان

شیر خشک یا شیر گاو

50 بازدید | 11 پست

سلام ی لیوان شیر هشک کالری بیشتری داره یا ی لیوان شیر گاو ....پسرم ۱۱ ماهشه میخوام شیر گاو شروع کنم چون با شیر خشک هیچی وزن نمیگیره

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....

منظورم کالری غذا بود،تو غذاها ش پای مرغ،با قلم گاو،کره،حتما یک نوع از نشاسته ها بریز،بستنی هم برا وزن گیری خیلی خوبه

اگه با غذا ماست میخوره تو ماست یه قاشق کوچولو،خامه هم بریز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یازده ماهشه باید رو کارای غذاهای فکر کنی،شیر گاو رو بعد یک سالگی بهش بده

خیلی بد غذاست

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
جدی؟؟؟من ماه دیگه میخوام غذای کمکی برا دخترم درست کنم مث فرنی و اینا با چ شیری درست کنم؟؟؟؟

با درست کن

از بهداشت یا متخصص اطفال هم بپرسی راهنمایت می کنه

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 
زینک پلاس برا اشتها بده واقعا خوبه،مولتی ویتامین سانستول هم برا اشتها خوبه

ممنون