2777
2789
عنوان

توسل به صاحب الزمان💗

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 21 پست
عرض ادب ذکر یا الله ۵بار صلوات ۱۰۰ مرتبه سوره عصر ۵بار فرج ۱ بار عظم البلا ۱بار

قبول باشه جانم 🤍

عاقبت بخیر بشید

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
سلام عزیزم😘100 ذکر یا الله100 صلوات دعاها و سوره عصر میخونم التماس دعا حاجت روا بخیر بشین گلی جان❤

سلام مریم جانم❤️ 

خوبی؟ مادر بهترن ایشالا؟ 

قبول باشه عزیزدل الهی همیشه بلا ازتون دور باشه و ان شاالله عاقبت بخیر بشی 💞🌹

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مریم جانم❤️ خوبی؟ مادر بهترن ایشالا؟ قبول باشه عزیزدل الهی همیشه بلا ازتون دور باشه و ان شاالله ...

بد نیستم 😘 

ممنونم عزیزم 🥰

مادرم همونطوری هستن 

یکم بهتر شدن 

قربونت برم و همچنین ❤😘

با دعاهای شما حتما بهتر میشن 

شرمنده لطفت ❤

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بد نیستم 😘 ممنونم عزیزم 🥰مادرم همونطوری هستن یکم بهتر شدن قربونت برم و همچنین ❤😘با دعاهای شما حتم ...

ان شاالله حالت خودت و مادر عزیزت عالی بشه 🤲❤️

خیلی سخته مادر آدم بیمار بشه 💔

ان شاالله خیلی خیلی زود حالشون خوب میشه اصلا سختی این روزا بکل یادت میره بهت قول میدم 

دشمنت شرمنده باشه من فقط دعا ازم برمیاد 

دعای امام زمان بدرقه سلامتیتون باشه در تمام طول عمر🌹

ان شاالله حالت خودت و مادر عزیزت عالی بشه 🤲❤️خیلی سخته مادر آدم بیمار بشه 💔ان شاالله خیلی خیلی زود ...

ممنونم خواهر 🥰

لطف دارین به من 

بله خیلی سخته 

بیماری مادرم خیلی پیچیده شده 

قربونت برم حتما همینطوره ❤

چی بهتر از دعا که گل 

شما دلتون پاکه برای من خیلی ارزشمنده بیادم باشین و دعام کنین ❤😘

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

ممنونم خواهر 🥰لطف دارین به من بله خیلی سخته بیماری مادرم خیلی پیچیده شده قربونت برم حتما همینطوره ❤ ...

قربونت بشم گیانم💞

شرمنده میکنی 🙏

روی جفت چشمام لایق نیستم ولی حتما بیادتم خودت و مادر عزیزت رو دعا میکنم 🌷

انشاالله بزودی بهمون خبرای خوب بدی

از ختمای این هفتمون 👇چندتا برمیدارید؟🌹ذکر یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌ا ...

سلام. ده صلوات فرستادم و بعدش دعای سلامتی امام زمان رو خوندم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.