2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینین این عقربه عکس

229 بازدید | 29 پست

تا حالا دوبار دیدم توی اتاق خواب مثل همین..

الان پسرم همونجا دراز کشیده بود خدا رحم کرد😭

الان عکسشو میزارم شک دارم عقربه یانه 😖

در حال تلاش برای پروانه شدن..🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار

من‌ پریروز یکی کشتم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
هردوتاشو که کشتم زیاد بزرگ نبودن حتما مامان باباشونم هستن🤢😖

ببین این عقرب نیست ولی خیلی خطرناکه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

اخیلی طفلی، این دو دم هس بیچاره، تند راه میره، فقط گاز میگیره، کاری نداره حیوونی

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

نه این عقرب نیست اینا معمولا کنار اب هستن بد گاز میگیرن با همون دوتا دمک عقبشون حواست باشه اتاق سم کامن بزن 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

یا الله

خونتون کجااااست؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

عقرب نیست، آب دزدکه، فک کنم توی شمال زیاده، توی مزرعه های شالی و کلا زمین‌های کشاورزی 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇