2777
2789
عنوان

کیا از زندگی مشترک یهو دلسرد شدن

240 بازدید | 6 پست

ازاونجایی شروع شد ک دیسک همسرم پاره شد افتاد تو خونه همش غر غر منم حوصله غر ندارم دیگ کم اوردم تا چن وقت پیش رفت اوزون تزریق کردن کمرش بی اعصاب ک بود از اول بی اعصابتر شده اصلا حرمت سرش نمیشه...تا اینکه پریشب یه بحثی پیش اومد برگشت بهم گفت ریدم تو قیافع نجست😭😢همینقدر انگار قلبم ترک ورداشت از اونشب باش سرسنگینم یجا میخابیم ولی اون کونشو میکنه طرف من منم طرف اون اصلا نزدیکم نمیشه الان یه هفتس اصلا بی سابقع بوده ک بغلم نکنه...منم دلم نمیخاد اصلا بغلم کنه ولی اینجوریم انگار خیلی سختمه اخه من تو این خرابشده کسی رو ندارم لاقل وردارم یه سر برم خونه مادرم دلم باز شه فقط نشستم دارم گریه میکنم...میخام بش پیام بدم اینجور زندگی فایده نداره و تمومش کنیم 

مردا تو خونه بمونن دیوونه میشن.بنظرم عصبانی هستی و اگه پیام بدی حتما پشیمون میشی.برای گفتن این حرف همیشه وقت داری ولی اگه گفتی دیگه سخت درست میشه اوضاعت.پس بنظرم صبر کن چون با توجه به حرفهای خودت همدیگرو دوست دارید فقط یکم روزهای سختی داشتید و هر دو خسته شدید.تو این روزهای سخت و بیماری باید کنارش باشی اصلا همچین حرفی نزن دلسرد میشه ازت

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت فقط به پدر مادرش با این تربیتشون خدا لعنتشون کنه

چی بگم!شاید اون مریضه و تو زیاد غر میزنی اعصابش داغون شده.اگه قبل مریضیش اینطور نبوده که باهاش راه بیا.مریضی برای همه هست اگه بیکار مونده و بی پول شده که باز دیگه علت رو علت اومده برای بدخلقیش

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚