2777
2789

رفتم چکاپ قبل بارداری دادم اومدنی ماشین گیرم نیومد راهم دور بود ولی خودمو زدم ب بی خیالی از جلوی هر مغازه ای رد میشدم میگفتم من عاشق مغازه اسباب بازی فروشی و....آخرش رفتم فروشگاه رفاه چون عاشق اونجام هستم یه چیزایی خریدم و با لبخند ب مردم خیابون نگاه میکردم وای کلی انرژی گرفتم اول صبحی 🙆🙅🙇

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

چه روزه خوبیه امروز چه بی اندازه خوشحال

مثل پروانه میخزم چقد شاد و سبک بالم

چه روز خوبیه امروز امید و عشق و میبین

به تقدیری که در پیشه به این اینده خوش بینم

تنم دلگرم آفتابه تو اوج خواب بیدارم

برای زندگی کردن عجب انگیزه ای دارم

شروع صبح خوشبختی شروع تازه دنیاست

چه قد ماهی تو تقدیره ببین دریا همین جاهاست

.چه روزه خوبیه امروز چه بی اندازه خوشحال

مثل پروانه میخزم چقد شاد و سبک بالم  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

چقد خوبه همیشه با لبخند باشیم صورتمون خیلی مهربون میشه برام‌مهم نبود راجبم چی فک میکنن وای کلی کیف کردم😀آخیییش

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه روزه خوبیه امروز چه بی اندازه خوشحال مثل پروانه میخزم چقد شاد و سبک بالم چه روز خوبیه امروز ...

👏👏👏ماشالا ماشالا

خانما معمولا بعد از خرید حالشون خوبه خوشحالن 😁

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
اوفففففففف بر تو    

دیگ تا بناگوش لبام باز نبود ک از درون خوشحالم نمیدونم چرااا ....وای بی خیالی چقد خووبه😂😂

مگه پروانه مي خزه؟! از خزندگانه؟

چه میدونم  

از یه جا کپی کردم  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
خانما معمولا بعد از خرید خوشحالن 😁

نه بابا خریدم ماکارانی بود ....

تبلیغ فروشگاه رفاه میکنی🙄🙄🙄

😂😂نه یکی از علایقمه😂😂

فك نكردن خلي؟😂😁 شوخي كردم عزيزم انشاالله هميشه دلت شاد باشه

قوربونت عزیزم🤓