2777
2789

هیچوقت فک نمی‌کردم یروز بیام نی نی سایت و تاپیک خیانت همسرم بزنم اره نه با یه نفر نه با دو نفر با چندین نفر همزمان بهم خیانت می‌کرده یکسال تمام تو صورت زنی که تو روزای خوب و بد تو روزایی که هزار تومان ته جیبش نبود تو روزایی که حتی خانوادشم ولش کرده بودن اما من کنارش بودم نگاه کرد پشت سرم بهم خیانت می‌کرده و من یکماه مونده به عروسی این فهمیدم دنیا رو سرم خراب شد همش فک میکنم چرا ؟مگه نمیگفتن مراعات شوهرت بکنی همه جوره کنارش باشی زن خوبی هستی به همون خدا من با همه چیش ساختم خیلی اخلاقای بد زیادی داشت بچه ننه بود ، خسیس بود ، دهن بین بود حسرت همه چی موند تو دلم  دقیقا مثل یه بچه پنج ساله هر چی مامانش می‌گفت بی چون و چرا قبول میکرد خانوادش روزگارم سیاه کردن یه روز خوش نشونم ندادن من با همه چی ساختم با همه چی فقط خدا می‌دونه هر روز خدا کارم گریه بود انقد عذابم دادن این حق من نبود زندگیمو نابود کردن من همه چی بهم زدم برگشتم خونه بابام اما حتی یکبار نه زنگی نه پیامی یعنی انقد براش بی ارزش بودم اونکه می‌گفت دوسم داره چیشد ؟؟هر شب با اون زنا لاس می‌زده اون دستایی که من می‌پرستیدمش اون حرفا رو نوشته بودن قلبم آتیش میگیره شب و روز ندارم خواب خوراک ندارم اما اون راس راس میگرده برای خودش همش به خاطره های خوبی که داشتیم فک میکنم بیشتر دلم براش تنگ میشه برای مردی که با فکر عشق قبلیش شبا میخوابیدع اگه نمی‌فهمیدم قرار بود به کارش ادامه بده با منم بیاد تو یه خونه خیلی بده انکار که بین آسمون و زمین اویزونم کردم عقلم هیچ جوره دیگ این زندگی قبول نداره اما قلبم طاقت نمیاره اون با کس دیگ ببینه بهش گفتم بیا توافقی جدا شیم هیچی ازت نمیخوام فقط دیگ نمیخوام ببینمت اما مامانش گفته یا برگرد یا طلاقت نمی‌دیم تا آخر عمرت همینجوری میمونی  به همه گفتن عروسمون خراب بوده داره طلاق میگیره چطور اجازه داد مامانش پشت ناموسش همچین حرفی بزنه ؟؟

خدایی که اینا رو ببخشه دیگ خدای من نخواهد بود 

دیگ نمیتونم خودم جمع کنم چرا باید انقد عذاب بکشم از وقتی یادمه هیچوقت دل هیچکس نشستم همیشه مهربون بودم همیشه فداکاری کردم سعی کردم همیشه خوب باشم تا اهی پشتم نباش تاوان کدوم گناهمه اینا با قلبی که میسوزه چیکار کنم ؟؟قرار بود عروسش بشم بریم خونمون اما اون حرفا یه لحظه از جلو چشمام نمیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 🥺خیلی ناراحت شدم 

ولی خداروشکر کنید که قبل از اینکه عروسی کنید متوجه شدید 

وابستگی و حس دلتنگی و این عذابا هم طبیعیه 

اصلا بهش فکرنکنید و بندازیدش دور از زندگیتون 

خواهش میکنم قوی و با اراده با این مسئله برخورد کنید نه احساسی..

حتی اگه به پاتونم افتاد هیچوقت نبخشید و برنگردید 

نزارید قلبتون و احساستون به عقل و منطق غلبه کنه 

چون اینجور آدما بعد ازدواج هم درست نمیشن 

دیگ نمیتونم خودم جمع کنم چرا باید انقد عذاب بکشم از وقتی یادمه هیچوقت دل هیچکس نشستم همیشه مهربون بو ...

گلم این آدم لیاقتت رو نداره دوباره اذیتت میکنه طلاق بگیر ازش خدا بهترین هارو برات قرار میده

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

مرد جماعت لیاقت خوبی نداره لیاقت اینکه بشینی باهاش بسازی

هرکیو دیدم ساخته اخرش خیانت دیده من خودم ضربه سر این خوردم 

ولی مطمئن باش اخرش خودشو اون خانواده نامردش تقاص پس میدن

توهمی احمقانه به نام اعتماد...!

خیلی ناراحت شدم بعضی ادما واقعا بی لیاقتن میدونم درد داری و مطمین باش چوب خدا صدا نداره ولی خداروشکر قبل اینکه بری زیر ی سقف ذاتشو نشون داد و الان جدا بشی بهتره تا فردا با دوتا بچه اینکه میگی پشت سرت حرف میزنن و اینا هم اصلا نگران نباش به هیچ جا نمیرسن پسر خودشون خرابه خیلی دریدگی کردن این مسیله رو بزن تو روشون طلاق هم میتونی بگیری مادرشوهرت بیخود هارت و پورت مبکنه

عزیزم 🥺خیلی ناراحت شدم ولی خداروشکر کنید که قبل از اینکه عروسی کنید متوجه شدید وابستگی و حس دلتنگی ...

شاید واقن خدا خیلی دوسم داشته که قبل عروسی فهمیدم اما خیلی روزای بدیه خیلی حرفایی که پشت سرم میزنن زندگی که نابود شده ...اما هر چیم بشه بر نمیگردم راه ما جدا شده اون دقیقا میدونست چقد از خیانت متنفرم و دقیقا از همونجا بهم ضربه زد از خودم متنفرم که دلم براش تنگ میشه 💔

خواهش میکنم طلاق بگیر ازش مطمئنم خدا کسی رو جلوی راحت میزاره که لیاقتت رو داره و عاشقته مطمئن باش با ...

همین کار میکنم آدمی نیستم که خیانت ببخشم اما حسی که این روزا دارم داره داغونم می‌کنه من برای اون زندگی خیلی کارا کرده بودم میسپارمشون به خدا و میرم 

خیلی ناراحت شدم بعضی ادما واقعا بی لیاقتن میدونم درد داری و مطمین باش چوب خدا صدا نداره ولی خداروشکر ...

حرفای مردم اصلا برام مهم نیست بخاطر اینکه میبینم خانوادم چقد ناراحتن قلبم میسوزه من باعث ناراحتیشون هستم یه عمر با آبرو زندگی کنی و الان بگن دخترت خرابه خودش خوب میدونست اولین مردی که اومده تو زندگیم با این حال من و خانوادم به هیچ کس هیچی نگفتیم دلم نیومد ابروش ببرم گفتم بی سر صدا جدا شیم برو دنبال زندگیت اما..

اره عزیزم الآنم دنبال کارای طلاقم 

شاید واقن خدا خیلی دوسم داشته که قبل عروسی فهمیدم اما خیلی روزای بدیه خیلی حرفایی که پشت سرم میزنن ز ...

اره واقعا خدا خیلی بهتون لطف کرده 

میفهمم واقعا شرایط سختیه اما سعی کنید قوی باشید

بعدشم اصلااا حرف هیچ کسی براتون مهم نباشه مردم همیشه حرف میزنن 

اون نامرد هم جواب کارشو حتما پس میده 

خودتونو سرگرم کنید مسافرت برید 

این دوران سخت هم زود میگذره باید این دورانو طی کنید گریه کنید هرچی که خالی بشید 

بعدش مطمئن باشید متنفر میشید ازش 

حرفای مردم اصلا برام مهم نیست بخاطر اینکه میبینم خانوادم چقد ناراحتن قلبم میسوزه من باعث ناراحتیشون ...

اره کاملا درک میکنم تو نزدیکانمون همچین چیزیو دیدیم واقعا خیلی بده چنین تهمتایی که میزنن در حالی که خودشون مقصرن ان شا الله کارات بخوبی پیش بره