2777
2789
عنوان

پروسه طلاق چقدر طول میکشه اگه کل رای دادگاه بازن باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 32 پست
[QUOTE=352833285]نمیدونم بین دوراهی موندم خونه پدرمم باید ازاینجا سرویس براش بگیرمدلم میخواد شوهرم ت ...

خیالت راحت شوهرای ما جای تقاص پس دادن گردنشون کلفت تر میشه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

[QUOTE=352833778]

مافعلا با این فکر خودمونو اروم کردیم که من باب خبرچینی وغیبت بود وشاید....

اگه توی داداگاه این‌موضوع جلو بکشم قاضی پرینت مکالمه وپیام میده

فعلا 

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیالت راحت شوهرای ما جای تقاص پس دادن گردنشون کلفت تر میشه

اما از دل شکسته واه ونفرین یه مادر(مادرخودمو میگم) میدونم حون سالم بدر نمیبره

@خربوریدان سلام اوپرا جون بیا من به کمکت به هم صحبتی باشما نیاز دارم

سلام

امر کنید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلامامر کنید

عزیزم یه راهکار ازشما میخوام با سنجش تمام 

شوهر من کلکسیونی از تمام بدیهاست ار دست بزن تا فحشاشی وتوهین بخودم وخاتوادم و ندادن خرج ومخارج وچندسال پیش هم خیانت

خب من بنا به دلایلی مثل پسر ابروی خانواده و خانواده بخشیدم

تادوهعته پیش که

خیلی اتفاقی متوجه شدم خانم برادرم باشوهرم تلفنی باهم صحبت میکنند

ما من باب اینکه فقط اینها درحدهمون غیبت وخبرچینی بدگویی باهم صحبت میکنند اینجور دل خودمو رو اروم کردیم یعنی خواستیم فکر بد نکنیم

خانوادم خواستن روبه رو کنند که این اقا خودشو زد به کولی بازی دعوای بزرکی درست‌کرد دست روی من مادرم برادرم بلند کرد درکیری درست شد بینی من اسیب دید الان من بازم فرصت دادم و درخواست طلاق ونهریه ندادم هنوز فقط بنا بر دلایلی که گفتم دوهفته اس نه اظهار پشینونی کرده 

نه دنبال ما اومده حتی سراغ پسرم که نزدیک مدرسه اشه وهیج کاری هنوز براش نکردم نه خرید لوازم نه سرویس اینجور کارها

مشاوره هم برید

چون ممکنه بتونید اوضاع را درست کنید.

بالاخره به هر دری بزنید،تا بعدا حس پشیمانی نداشته باشید.

درکتون میکنم، خیلی از مردها رفتارهای نادرست دارند.

ولی بعضی هاشون از یک جایی به بعد عاقل میشن.

البته مقدار صبر وتحمل هم تاثیر داره.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

[QUOTE=353424860]

الان بیست روزه خونه پدرم هستم دو روز پیش بهش گفتم بیا دنبالم گفت نمیام خودم رفتم خونه کلی باهاش حرف زدم بغیرازبداخلاقی توهین وتهمت چیزی نگفت 

گفتم بیا دوباره درست کنیم 

گفت نه تموم کنیم کلا نمی‌خواد زندگی کنه میخواد آزاد و رها باشه مسئولیت نداشته باشه شنبه میرم برای کارهام تااالانم هم صبر کرده بودم 

[QUOTE=353424860]الان بیست روزه خونه پدرم هستم دو روز پیش بهش گفتم بیا دنبالم گفت نمیام خودم رفتم خو ...

میفهمم،انشاءالله هر چی خیره براتون اتفاق بیفته.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

عزیزم بیشتر از این خودتو خرد نکن

برو سراغ جدایی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم