2777
2789

واونایی که جدا شدن چطور این موضوع کنار اومدین

چطور دل کندین از خونه زندگیتون حتی از بچه 

توروخدا یکم باهام حرف بزنید

خیلی دلم گرفته

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  

چرا دل کندن از بچه 

مگه با خودت نمیبریش؟  چندسالشه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مامان بابای من که خیلی طول کشید. یک سال سر اینکه بخوان طلاق بگیرن یا نه یه سال دیگه برای مهریه بعد برای دیرکرد مهریه بعد سر من که با کی بمونم بعد سر اینکه هر چند مدت مامانمو ببینم. از ۸ سالگیم تا ۱۳ طول کشید تقریبا که به یک ثباتی رسیدیم. ولی ابنکه طولانی بود تقصیر خودشون بود کلا

۹سالشه پسرماگه پدرش به زور بخواد ببرهالان که باخودمه

خیالت راحت مردا ابنقدر عوضین دنبال بچه نگه داشتن نیستن. 

فقط اذیت میکنن که زن مهرشو ببخشه بعد بگن باشه بچه برای تو

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

[QUOTE=352832185]

راستش پسرمم نمیره میگه میترسم ازش

ولی خب شاید برای اذیت کردن من به زور ببره

خیلی حالم خرابه

چندروز اومدم خونه پدرم

لصلا سراغی نمیکیره حالا من هیچ

پسرم که نزدیک مدرسه اس پسرم هبچیش اماده نیست

اصلا انگار ن انگار

سر چی میخوای جدا بشی بخاطر بچت نشو منم بخاطر بچه هام تحمل میکنم

من باهمه چیش کنار اومدم

حتی خیانتش

و بقبه بدیهاش

اما اینبار با زنداداشم بهم زنگ میزدن و غیبت وبدگویی و خبرچینی میکردن

دستش که رو شد کولی بازی دراورد

[QUOTE=352832185]راستش پسرمم نمیره میگه میترسم ازشولی خب شاید برای اذیت کردن من به زور ببرهخیلی حالم ...

درکت میکنم عزیزم.  منم دقیقا تو همین شرایطم. ـ

اگه بخوای جدا بشی باید مدریه پسرتو عوض کنی؟ 

[QUOTE=352833285]

نمیدونم بین دوراهی موندم

خونه پدرمم باید ازاینجا سرویس براش بگیرم

دلم میخواد شوهرم تقاص پس بده

تادلم یه کم اروم بگیره

کلا دنبال بهانه بود تازنداداش عفریته ام بهانه دستش داد

خاک برسرش.  منم زنداداشم سمیه.  همش دنبال توجه از شوهرمه بهش زنگ میزنه و بقول شما غیبت کنه از خانوادم. 

نمیدونه شوهر من خاله زنکه دنبال خبره نه چیز دیگه

ارتباطمو باهاشون قطع کردم تا بهانه ای برای زنگ زدن نمونه. راحت شدم