2777
2789
عنوان

انسانیااا

52 بازدید | 12 پست

عربی جامع خیلی سبز 

فنون میکرو 

ریاضی و آمار خیلی سبز 

جامعه شناسی مهروماه و مشاوران

فلسفه مهروماه 

اقتصاد خیلی سبز 

جغرافیا مشاوران خیلی سبز 

روان شناسی خیلی سبز

واسه کنکور انسانی اینا خوبه؟؟

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه

اخه میگن مهروماه بهتره بعد من میخوام دست دو بگیرم میترسم منابع خوبی نباشن🥲

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
روان اگه تونستی دو منبع بگیر خیلی سبز و مشاوران

باشه مرسییی

برای عربی جامع مهروماه عالیههههجامعه هم مهرو ماهفنون جامع خیلی سبز تست هاش خفن تره

کلا بجز فنون همرو مهروماه بگیرم؟بعد اگه واسه دوسال پیش باشه مشکلی پیش نمیاد؟؟عوض نشده؟

اره واقعا مهرو ماه عالیهههه ولی برای فنون خیلی سبز بهتره. نه خیلی تغییری نکرده

مرسی عزیزم🥲امیدوارم بتونم پیدا کنم 

شما خودتون کنکوری هستین؟

خواسش میکنم گلم نه من خودم کنکور دادم امسال

موفق باشید🥲کتاباتونو نمیفروشین؟