2777
2789
دوتا خواهرن عمو عمه اینا فک کنم خیلی دارهشغل باباش کارمند ولی مستاجرنبابای منم کارخونه داره خودمم آز ...

اقا کاظم گرفتیمون مشتی؟

چرا سختش میکنی بگو ننه من زن میخوام تامام 

من بتمن هستم🦸🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا خواهرن عمو عمه اینا فک کنم خیلی دارهشغل باباش کارمند ولی مستاجرنبابای منم کارخونه داره خودمم آز ...

یعنی پدرتون خیلی درآمد داره؟راستش تفاوت طبقاتی زیادی دارین.

فکر کنم برا جشن وخرید طلا خونه گرفتن حمایت پدرتون رو می‌خواین و تنهایی نمی‌تونین.

اگه خیلی دوستش دارین ،برین جلو.ولی سختی زیادی جلو پاتونه

یعنی پدرتون خیلی درآمد داره؟راستش تفاوت طبقاتی زیادی دارین.فکر کنم برا جشن وخرید طلا خونه گرفتن حمای ...

خونه خودم گرفتم 

درسته بابام کارخونه داره ولی خونه زندگیمون معمولیه تجملاتی نیستن

ولی اقا کاظم یه چیزی رو خواهرانه میگم بهتون

اگه واقعا یه دختری رو میخواین تا مطمئن نشدین که صد در صد میخواینش و میتونین باهاش ازدواج کنین و هییییچ مانعی برای ازدواج از سمت خودتون و خانواده ندارین و اینکه اگه مانعی از سمت دختر یا خانوادش باشه حتما براش میجنگین تا هرطور شده به اون دختر برسین، اصلا به خود دختر چیزی نگین، چون اگه خدایی نکرده، صد قرآن فاصله نتونین باهاش ازدواج کنین اون دختر ضربه روحی خیلی خیلی بدی میخوره، خودتونم همینطور

پس حتما اول از همه چی مطمئن شین، اینکه برای اون دختر انقدر میجنگین تا هرجور شده بالاخره بهش برسین، اینکه وسط راه از رابطه خسته نمیشین و فرار رو به قرار ترجیح نمیدین، بعد که مطمئن شدین بعد با خود دختر خانوم صحبت کنین و مسئله رو بهشون بگین

ببخشد من قصد جسارت ندارم، این موارد رو دیدم و بعدش تصمیم گرفتم تا جایی که میتونم به همه بگم که خدایی نکرده بعدا دچار اسیب روحی نشن

هرکیو میگم یه بهونه میاره

شما چند سالتونه ؟

توهم مثل داداشمی

داداشم ۲۰ سالش که شد پاشو کرد تو یه کفش که ازدواج کنم

مامان بابام مخالف بودن 

خیلی باهاشون حرف زد بعدش پدر مادرم راضی شدن

عروسمون دختر خیلی خوبیه زندگی خوبی هم دارن

ولی داداشم میگه کاش چندسال دیرتر ازدواج میکردم

نمیگم ازدواج بده ولی تا وقتی از مجردی نهایت استفاده رو نکردی تصمیم ازدواج میتونه بعدا پشیمونت کنه

بیشتر دقت کن 

ایشالا با خانمی باکمالاتی ازدواج میکنین

انگار به گفته دوستان دوست دارید ازدواج کنین

یاد حبیب لیسانسه ها افتادم😅

مادرت اینطوری حس می کنه که نمیتونی از پسش بر بیایی منتظره پخته تر و عاقل تر بشی اگه از طرف خودت خاطر جمع بشه دیگه نه نمیاره ولی مثل اینکه نتونستی خودتو بهش اثبات کنی

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره