2777
2789
عنوان

ب نظرتون الان وضع زندگی این زن خیانتکار ب کجا کشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 23 پست
خاک بر سر شوهر اون زن که هنوز ازش جدا نشده باشه . خیانت هیچ توجیحی نداره چ واسه زن و چ واسه مرد . او ...

خب بچه هم داشته یکی

صاحبکار هم از ترس اینه زنش ولش کنه نقشه میریزه دوباره بچه دار بشن بااینکه زنش بشدت مخالف بوده 

الان پای دوتا بچه هم وسطه فقط زندگی ای که زنه ده سال براش تلاش کرده نیس که 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بچه هم داشته یکیصاحبکار هم از ترس اینه زنش ولش کنه نقشه میریزه دوباره بچه دار بشن بااینکه زنش بشد ...

من نمیگم اون خانم کار بدی کرده که مونده . میگم این شک ها طبیعیه اون انتخاب کرده با شوهرش بمونه ولی انتخاب خیلی سختی هست و هیچ چیز مثل قبل نمیشه هرچند که تکرار نشه . این موضوع هم آقا باید به مرور زمان خودش رو ثابت کنه و بی اعتمادی ایجاد شده رو کمی ترمیم کنه .  خدا بهش صبر بده 

خب فک کن برهبعد اون زن بد ذاته که برا زندگیش نقشه میکشیده طلاق بگیره بیاد شوهر اینو گول بزنه صاحب ما ...

کاری ب اون زنه یا دیگران ندارم

ولی مردی ک ی بار خیانت کنه بازم میکنه

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

خب فک کن برهبعد اون زن بد ذاته که برا زندگیش نقشه میکشیده طلاق بگیره بیاد شوهر اینو گول بزنه صاحب ما ...

نازنین من یه بار بهت گفتم ول کن این حرفارو انقدر خودتو اذیت نکن فراموشش کن 

بعد خودم یه پیام احوال پرسی از همسرم دیدم مطمئن هم شدم هیچ ارتباطی بینشون نیست و فقط احوال پرسی بوده نمیتونم فراموش کنم این فکر و خیال مث خوره داره منو میخوره و عذاب میکشم وای به حال دل تو که هم خیانت دیدی هم میدونی رابطه داشتن هم خیلی چیزای دیگه ببخشید اگه قضاوتت کردم و گفتم بیخیال شو که حالا کاملا درکت میکنم و میدونم که نمیتونی بیخیال شی و خیلی سخته خیلی من با یه پیام به کلی نسبت به زندگیم دلسرد بود عاشقش بودم ولی الان دوست دارم فرار کنم برم یه جای دور ولی دوتا بچه دارم☹️

من خورشید کوچکم دختری از جنس نور و آفتاب که دلش نمیخواد بذاره تیرگی های زمین تیره اش کنه خورشیده اما یه خورشید کوچولو که میکوشه در حد توانش به دنیا نور بده❤️