dongiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 218 عنوان نگرانی 67 بازدید | 9 پست وقتی راجب یه موضوعی خیلی نگرانید چیکار میکنید تا حواستون پرت بشه بهش فکر نکنید 1403/06/18 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52121 هیچی سرویس شدم از فکرو خیال😒تاپیک اخرمو کسی میدونه ج بده
رزانااااا عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 3812 پفک نمکی میخولم😊 خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔
pepsicola عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 3663 پفک نمکی میخولم😊 کوچولو کجا میری ؟ دارم میرم به مهمونی خونه ی مادر بزرگ بخورم پفک نمکی چاق بشم چله بشم . بعد میام تو منو بخور . ( گزیده ای از گفتگوی دختر بچه و گرگ ناقلا )
رزانااااا عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 3812 😂😂😂کاش منم میتونستممممم امتحان کن خیلی ج میده...والله من معمولا پفک اینا نمی خورم ولی در مواقع خاص 🤯شوک خوب یا بد ...فقط پفک 😁🥴 خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔
رزانااااا عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 3812 کوچولو کجا میری ؟ دارم میرم به مهمونی خونه ی مادر بزرگ بخورم پفک نمکی چاق بشم چله بشم . بعد میام تو ... حالا اگه می گفتم پپسی کولا خوب بود!!!سیاهی کیستی؟؟؟پپسی کولا(قسمتی از تبلیغات پپسی کو.. خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔
pepsicola عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 3663 حالا اگه می گفتم پپسی کولا خوب بود!!!سیاهی کیستی؟؟؟پپسی کولا(قسمتی از تبلیغات پپسی کو.. تبلیغ سس دلپذیر یادته ؟ میخوام سالاد درست کنم . سالاده چیه ؟ الویه. حالا چی میخوای ؟داری میبینی سیب زمینی . اگه بخوری نمیشی تو سیر . دیگه چی میخوای ... . بابا برقی . آقای ایمنی . بنزینو رو زمین نریز بی گدار . پولشو میدم پس به دلت بد نیار . عه عه عه عه مهندس چرا بنزین تموم شد ؟ حروم ششششششددددددد . تبلیغ یه برنج بود میگفت سبزه قبا . دیری دیری دی . زرده طلا . دیری دیری دی . چه تبلیغ هایی درست میکردن .
رزانااااا عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 3812 تبلیغ سس دلپذیر یادته ؟ میخوام سالاد درست کنم . سالاده چیه ؟ الویه. حالا چی میخوای ؟داری میبینی سیب ... 😶نابودم کردی رفیق ☠☠☠ خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔