2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پفک نمکی میخولم😊

کوچولو کجا میری ؟ دارم میرم به مهمونی خونه ی مادر بزرگ بخورم پفک نمکی چاق بشم چله بشم . بعد میام تو منو بخور . ( گزیده ای از گفتگوی دختر بچه و گرگ ناقلا )

😂😂😂کاش منم میتونستممممم

امتحان کن خیلی ج میده...والله من معمولا پفک اینا نمی خورم ولی در مواقع خاص 🤯شوک خوب یا بد ...فقط پفک  😁🥴

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

کوچولو کجا میری ؟ دارم میرم به مهمونی خونه ی مادر بزرگ بخورم پفک نمکی چاق بشم چله بشم . بعد میام تو ...

حالا اگه می گفتم پپسی کولا خوب بود!!!سیاهی کیستی؟؟؟پپسی کولا(قسمتی از تبلیغات پپسی کو..

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

حالا اگه می گفتم پپسی کولا خوب بود!!!سیاهی کیستی؟؟؟پپسی کولا(قسمتی از تبلیغات پپسی کو..

تبلیغ سس دلپذیر یادته ؟ 

میخوام سالاد درست کنم . سالاده چیه ؟ الویه.  حالا چی میخوای ؟داری میبینی سیب زمینی . اگه بخوری نمیشی تو سیر . دیگه چی میخوای ... . بابا برقی . آقای ایمنی . بنزینو رو زمین نریز بی گدار . پولشو میدم پس به دلت بد نیار . عه عه عه عه مهندس چرا بنزین تموم شد ؟ حروم ششششششددددددد . تبلیغ یه برنج بود میگفت سبزه قبا . دیری دیری دی . زرده طلا . دیری دیری دی . چه تبلیغ هایی درست میکردن . 

تبلیغ سس دلپذیر یادته ؟ میخوام سالاد درست کنم . سالاده چیه ؟ الویه. حالا چی میخوای ؟داری میبینی سیب ...

😶نابودم کردی رفیق ☠☠☠