2777
2789
چجوری من اصلا بلد نیسم دیگه چکار کنم 🙃لباس صدا پوزیشن مگه کار دیگه ایم هست ک نکرده باشم یبار ازش پر ...

اسی چه قدر تو شبیه منی

ببینم شوهرت خجالتیه؟؟

از این آدمای مودب و اتو کشیده ؟؟!

و خدایی که به شدت کافیست…🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی من همیشههههه این کار میکنم خب ولی منم غرور دارم دیگه میدونی دوست دارم اونم ی تلاشی بکنه پس چی ...

عزیزم فکر میکنم شما چون اینقدر این کارو تکرار کردین شوهرتون با خودشون میگن نیاز نیست که دیگه من تلاش کنم خودش میاد فلان یه مدت هیچ کاری نکن اون موقع تلاش کرنشو میبینین نه اینکه ها به خودتون نرسین به خودتون برسین لباس بپوشین ایشونم فکر کنن الان میرین سمتش ولی نرین چند بار تکرار کنین ایشون خودشون تلاش میکنن

باید به ترستون غلبه کنین اینطوری که نمیشه ۹ ماه شوهرتون سر میشن واسه خودتونم بده

حالا گفتم ۳ ماه تموم شه بعد چون تو همین نی نی سایت دیدم گفتن بعد سه ماهگی باشه بهتره، من خودم تاپیک نزدم ولی سرچ زدم تاپیکا رو خوندم خیلیا که میگفتن خونریزی داشتن بقیه میگفتن حالا چند ماه نمیتونین تحمل کنین، من خودم میتونم چون حالم بده همش ولی نگران شوهرمم، بعدشم میگن شیاف پروژسترون جلو سقطو میگیره ازقبل میگیرم که اگه خونریزی داشتم دستپاچه نشم 

چجوری من اصلا بلد نیسم دیگه چکار کنم 🙃لباس صدا پوزیشن مگه کار دیگه ایم هست ک نکرده باشم یبار ازش پر ...

طبعش سرده؟ رنگ پوستش سفیده یا چاقه ؟ بنظرم خودت خسته نکن پای این مرد . هر روز بیشتر میزنه تو برجکت و سردت میکنه و غرورت له میکنه. مث خودش مث جنازه بیوفت کاری نکن ببین چیکار میکنه. تو داری صد خودتو براش میذاری اون ب زور تا ده میاد

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

هفته ای یک بار واقعا کم هست،منم سکوت دوست ندارم خودم شروع میکنم اونم ادامه میده و موقعی که حرف مینزن ...

🙃

من دیگ رد دادم از دسش من یبار غیر سک س مستقیییم گفتم ببین چقدر غرورم له کردم بازم لاله

میدونی من همیشههههه این کار میکنم خب ولی منم غرور دارم دیگه میدونی دوست دارم اونم ی تلاشی بکنه پس چی ...

ای وای🤕واقعا سرده یه قرصی دارویی برای افزایش میل جنسی بگیر بهش بده شاید مشکلت حل شد عزیزم اینجوری که سخته اخه افسرده میشی حسرت کارایی ک دوس داری کنی رو دلت میمونه

من بهش مستقیم گفتم چکار کن بهش گفتم من خوشم میاد حرف بزنی باززز سکوت انگار ک لج کرده این دفعه میزنم ...

عجبامن شوهرم هربارمیگه چراحرف نمیزنی بش میگم چی بگم یعنی اونم میزنه توذوقش ساکت میشه

اسی توی پوششت تنوع ایجاد کن جوو خونه رو ی جوری درس کن ک رومانتیک بنظر بیادنگید این چیزا فقط تو فیلم ...

جو رومانتیک ینی چجوری؟

من لباس مختلف میپوشم ولی جو رومانتیک چیه 

من دایم شوخی جنسی میکنم انگاری من مردم اون زن😐

بعد تا برم یه ماساژی چیزی بدم میگ زشت جلو پسرمون نکن 

رومانتیک ینی شمع اینا بزارم ؟؟

وااای بعضی کامنتا چقدر رک هستن

خیلی زشته که اینقدر راحتین اینجا

اینجا هم مرد هست هم دختر بچه و هم پسربچه

مواظب باشید چی می‌نویسید.یکم حیا داشته باشید

اسی تو هم با این تاپیکات الان سیل درخواست دوستی آدم های مریض به طرفت سرازیر میشه

راه چاره ت اینجا نیست 

برو سک س تراپیست