2777
2789

سلام عزیزای دلم دیشب مادرشوهرم وخواهر شوهرم از خونمون که میرن تو راه ماشین چپ میکنه خودشم تاکسی بوده شکستگی نداشتن ولی کوفتگی پا وکمر وقسمت بینی شون داشته همون دیشب بعد سه چهار ساعت مرخصشون کردن از اونجا رفتن خونه دخترشون شهرستان چون سرویسشون همکفه برا ما پله میخوره نتونستن بیان حالا بگذریم مهم اینجاست،الان یکی زنگ زده میگه باید نامه بگیرین از بیمارستان که برن پزشک قانونی اونام الان شهرستانن شرایطش نیس بیان براتون همچین اتفاقی افتاده آیا؟لطفا راهنماییم کنید

میگن که ما شاغلیم حداقل دوهفته استعلاجی دکترنوشته براشون کلی هم چیزای مقوی باید بخوریم واینا هزینه بالاست ما دیه میخواییم بیمه میخواد بده دیگه گفتم هرجور که خودتون صلاح میدونین .ینی الان باید برن پزشکی قانونی؟؟

خوب میگفتن الان نیستن شاید بخوان معاینه کنن برای خسارت و این چیزا...یا یکی رو بفرستین یا خودشون برن

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB