2777
2789
عنوان

بابام زن خراب آورده خونه

1110 بازدید | 19 پست

کلا آدم فاسدی هست مامانم فقط واس خاطر پول باهاشه 

مامانم مسافرته . جن.ده برداشته آورده خونه داداشم طبقه بالاشون زندگی میکنه رفته بهش توپیده الان زنگ زده به مامانم کلی حرف بارش کرده که اره دلم میخواد جن .ده میارم پسرتم جمع کنه از خونم بره و.... کلی شر و ور دیگه

بخدا دلمونو خون کرده داداشام کله کردن میگن میخوایم بزنیمش ولی مامانم میگه ولش کنین اموالمون از دستمون میره 

نمیدونم بخدا چ کنیم از صبح زنگم میرنه بابام جوابش نمیدم اصلا دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم کاش یکم میفهمید

خداییش من بودم با برادرها همکاری میکردم و یه کتک توپ بهش میزدیم که با پنبه اب دهنش کنن

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

چه خانواده فعالی 

مامانت از اون ور عالیه ولش کن اموالمون

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداییش من بودم با برادرها همکاری میکردم و یه کتک توپ بهش میزدیم که با پنبه اب دهنش کنن

آخرش که چی

خیلی نفهمه دعوا و کتک کاری هم بشه پخش میشه تو فامیل و آشناها آبرومون هم میره که باباشون خرابه و زدنش

درست بشو نیست نهایت بیرونشون میکنه 

مامانت تنهایی رفته مسافرت 😐باباتم تنهایی خونه 😐از دو طرف میلنگه

مامانم با  داداشام رفته و کلا دست کشیده ازش چیکارش کنه وقتی خونه هم هست میره پی خراب بازی و میگه به شما ربطی نداره حداقل میره ریختشو نمیبینه

همینکاروفامیلمون کرد بچه هاش پرتش کردن ازخونه بیرون همه اموالشوگرفتن بایه موتوررفته دنباله همون جنده ...

اموال فعلی دست مامانمه ولی خب درامد خیلی بالایی داره جدیدا مامانم دلش نمیاد میگه حق بچه هامه ولش کنیم میره برا یه خراب