پدرم چهارشنبه ای که گذشت و شهادت امام رضا بود چهلم اش بود . پسرعمه ی شوهرم فردا جشن هفت روزه ی دخترش رو تالار برگزار میکنه. امروز زنگ زدن شوهرم دعوتمون کردن اونم زنگ زد به من که فلانی زنگ زده دعوت کرده. منمگفتم منکه نمیام تو اگه خواستی برو. همچین بهش برخورد و گفت چهلم رد شده مگه چی میشه منم گفتم بابامه ها سیب زمینی که خاک نکردیم .... اونم قهر کرد قطع کرد. خیلی دلم شکست ... اصلا عقیده ی خودم به درک الان پاشم برم جشن اونا مردم چی میگن ...حرف مردم هم به درک فکر میکردم شوهرم شعورشو داره درکم میکنه باز نگفتم که توام نرو گفتم خودم نمیام . شما باشید میرید واقعا
کاری به رسم و رسوم ندارم، ولی تا وقتی از نظر روحی تو شرایط مناسبی نیستید لازم نیست که این مراسم ها رو شرکت کنید
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
خدارحمت کنه پدرت رو،نه نمیرفتم ،تازه الان نزدیک به سه ساله پدرم فوت شده هنوز هم دلم طاقت نمیاره جایی که عروسی هست برم،واقعاحق داری
یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
تایک سال اصلانرو،من که نتونستم مخصوصاسال اولی ،خیلی بده واقعا
یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج