2777
2789
عنوان

اگه بعد از چهلم پدرتون عروسی یا مراسم دعوت بشین میرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چنیدونم بچه که بدنیا میاد جشن میگیرن . اینا بچشون محرم بدنیا اومد حالا جشن گرفتن

برا بچه زاییدن تالار گرفتن

چ حالی دارن

نه بابا اصلا جشن مهمی نیس

تو حالت عادی ام من ازین جشنا شرکت نمیکنم

پدرتونه شما حق دارید تا سال صبر کنید و درک کردید و گفتید شوهرتون تنها میتونه بره 

بقیه اش مهم نیس

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
واقعا؟ چرا ؟ رنگ مو و اینا هم نباید انجام داد

من اصلا به نظافت و این چیزا کاری ندارم بحثم اینه که تازه دو سه روز از چهلم پدرم گذشته چرا من باید پاشم برم مراسم بزن بکوب

نه دیگه کم کم باید تا ۶ ماه صبر کنی اصلا درست نیست

اونم جشن مهمی از فامیل نزدیک رو برید نه جشن های مسخره

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

خدا بهتون صبر بده عزیزم

کاری به رسم و رسوم ندارم، ولی تا وقتی از نظر روحی تو شرایط مناسبی نیستید لازم نیست که این مراسم ها رو شرکت کنید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
چون پدرتونه نه قطعا نرید. منم حدود دوماه و نیم گذشته مامان بزرگم فوت کردن عروسی خواهرشوهرمه نمیدونم ...

حالا باز اون مادربزرگه یه درجه عقب تره من تازه سه روزه از چهلم پدرم میگذره

حالا باز اون مادربزرگه یه درجه عقب تره من تازه سه روزه از چهلم پدرم میگذره

نرو

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
چون پدرتونه نه قطعا نرید. منم حدود دوماه و نیم گذشته مامان بزرگم فوت کردن عروسی خواهرشوهرمه نمیدونم ...

شما دیگه مادر بزرگت فوت شده ،چهلمم گذشته دیگه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

خدارحمت کنه پدرت رو،نه نمی‌رفتم ،تازه الان نزدیک به سه ساله پدرم فوت شده هنوز هم دلم طاقت نمیاره جایی که عروسی هست برم،واقعاحق داری 

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

منم بابا بزرگم فوت شده بود عین شما دوماه نیم حدودا گذشته بود رفتم جشن عقد فامیل خب چیکار کنیم دیگه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

تایک سال اصلانرو،من که نتونستم مخصوصاسال اولی ،خیلی بده واقعا

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
منم بابا بزرگم فوت شده بود عین شما دوماه نیم حدودا گذشته بود رفتم جشن عقد فامیل خب چیکار کنیم دیگه

اره چ میشه کرد البته 

اونم عروسی خواهر شوهر 🫥 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت