2777
2789

رسم ازدواجتون چه شکلیه خوشگلا؟میشه توضیح بدید در رابطه با مراسم عقد صیغه نامزدی 

نوع لباس مهمونیا جشنا 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

عاشق اون قسمتم کردام که تاج طلا برای عروس میخرن

😂😂جدی

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما نامزدیمون همون عقده

چون عموما ازدواجا سنتی نیست 

بعد مراسم عقد کباب خورونه ، اکثرا همون شب عقد انجام میدن 

چند وقت بعدشم جشن عقد میگیرن ، لباس عروس و ... 

بعدشم موقع عروسی رسم و رسومات عروسی دیگه 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
ما نامزدیمون همون عقدهچون عموما ازدواجا سنتی نیست بعد مراسم عقد کباب خورونه ، اکثرا همون شب عقد انجا ...

چ رسم خوبی کباب خورون🫠🫠😂😂

ما صیغه نداریم صیغه رو پایین آوردن شأن خانم میدونیم 

مراسم های متعدد داریم تا قبل از عروسی 

تمامی عیدها هدیه میبرند 

اما عقد نمی‌کنند دوران  نامزدی هست 

طلا در دوران نامزدی کاملا گرفته میشه 

سه شب عروسی میگیریم شب اول هر کس خونه خودش حنا بندان داره با فامیل هاش 

شب دوم عقد میکنند با لباس رنگی 

شب سوم با لباس سفید عروسی میگیرند 

جهیزیه با عروس هست خانه و ماشین با داماد که حتماً باید داشته باشه حتی اگر چند سال نامزد بمونند

و...

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ما صیغه نداریم صیغه رو پایین آوردن شأن خانم میدونیم مراسم های متعدد داریم تا قبل از عروسی تمامی عیده ...

چ رسم خوبی والا دمتون گرم

یکی از فانتزیام عروس کردا شدنه حس خوبی بهشون دارم😂🤦🏻‍♀️

😂😂من ۶ ماه دیگ عروسشون میشم نتیجه رو میگم بهت 

کوردا چون مناطق زیادی ان رسما تا حدودی تفاوت داره

صیغه کردن نداریم اصلا،ما ب عقد میگیم نامزدی ،زیاد نامزد نیممونن مگه چی بشه یکی ی سال طول بکشه معمولا بعد چن ماه عروسیه 

جهاز با دوماده و ی خورده ریزا با عروس،ی جاهایی ممکن ب هردلیلی عروس جهاز بیشتری ببره،اجبار نداریم دوماد خونه و ماشین داشته باشه ،ما تو مراسم نامزدی ب شیوه خودمون خطبه خونده میشه دوماد دست پدر عروس و بزرگا رو میبوسه و...مهریه اکثرا شرعیه 

طلا زیاد میدیم ،الان نسبت ب سالای قبل خب ب دلایلی همه جا ی چیزایی تفاوت پیدا کرده نسبت ب قبل‌ و...

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

کوردی یا میخوای با کورد ازدواج کنی؟

میخام با کورد ازدواج کنم