2777
2789
عنوان

همسر تون چقدر قربون صدقه تون میشه

289 بازدید | 17 پست

شوهرم یادم نیست تا حالا اسمم و صدا زده باشه تو خونه 😂

همش میگه عسلم نفسم زندگیم عشقم

چند بار هم تو فامیل و جمع حواسش نبود از دهنش در رفته جیگرم ...

برام میاد مو هامو میبافه و شونه میزنه 

هر موقع هم دیر میام خونه میبینم رنگش پریده وقتی میام بغلم میکنه ماچم میکنه میگه کجا بودی نگرانت بودم 

شاید در روز بالای ۱۰ بار حداقل تو خونه ماچ میکنه

طبیعی هست انقدر دوست داشتند ؟

خوبه🤔

هیچی😂

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نگهتون داره.

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

شوهر منم می بینی برام یادداشت عاشقانه میذاره، همش میگه عاشقتم دوستت دارم، اهنگ عاشقونه میفرسته برام، پیامک میده که جونم برات در میره

اره طبیعیه زندگی عاشقونه خیلی خوبه

بعضی مردا رمانتیکن خب

لایکم نکن لطفا🙏
واا

کلا خانوادگی اهل ابراز علاقه و محبت نیستن

باورت نمیشه حتی تولد هم نمیگیرن و بهم تبریک نمیگن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

تصور اینکه ساعت ۱۰ بیام خونه و شوهرم با یه حال رنگ پرید بیاد بهم بگه وای عزیزم نگرانت بودم ، یجوریههههه

طبیعی نیست ، یا اینکه تازه اول ازدواجه

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
شاید خجالتی خسیس هستن

نه کلا بی محبت هستن

اصلا اهل رفت وامد نیستن من چهارساله عروسشون شدم فقط دوبار رفتن خونه خواهرشوهرام

اصلا نه شب چله نه عید هیچی نمیگیرن

دورهمی خانوادگی هم ندارن

باورت نمیشه چندماهه خونه مادرشوهرم که کنارخونمونه نرفتم از بس خشکن