2777
2789

عزیزم رشتت چیه

برای تجربی اگر زیاد شده

میتونی پیام نور بری حقوق روانشناسی و علوم کامپیوتر مترجمی زبان مدیریت دولتی حسابداری بد نیس

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
عزیزم رشتت چیهبرای تجربی اگر زیاد شدهمیتونی پیام نور بری حقوق روانشناسی و علوم کامپیوتر مترجمی زبان ...

انسانیم

حقوق و روانشناسی روزانه رو میارم 

ولی از لحاظ بازار کار روانشناسی جالب نیست آنچنان

مدیریتا رو نمیدونم.. من میتونم برم ی موسسه حسابداری یاد بگیرم با مدرک موسسه برم مشغول ب کاربشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انسانیمحقوق و روانشناسی روزانه رو میارم ولی از لحاظ بازار کار روانشناسی جالب نیست آنچنانمدیریتا رو ن ...

حقوق عالیه چرا حقوق نمیری یکی از اقوام ما یه وکیل خانم گرفته ۱۲۰۰میلیارد

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
حقوق عالیه چرا حقوق نمیری یکی از اقوام ما یه وکیل خانم گرفته ۱۲۰۰میلیارد

حقوق بازار کارش اشباع شده 

باید زیاد درس بخونی و روحیاتت بخوره ب این رشته

من روحیاتم با این رشته جور نیست

حقوق بازار کارش اشباع شده باید زیاد درس بخونی و روحیاتت بخوره ب این رشتهمن روحیاتم با این رشته جور ن ...

عه! خب ادبیات و اینا چی

نمیخوای استاد دانشگاه بشی 

کلا اگر ب حسابداری علاقه داری میتونی بری ولی من سررشته ای ندارم ازش که بخوام راهنمایی کنم از یه نفر بپرس که رشته اش حسابداریه

حقوق بازار کارش اشباع شده باید زیاد درس بخونی و روحیاتت بخوره ب این رشتهمن روحیاتم با این رشته جور ن ...

حسابداری و مدیریت رشته های خوبی هستند و تو خیلی استخدامیا این دو تا رشته مورد نیازن.

در مورد سختی ریاضیش عزیزم سختی نسبیه، از من بپرسی به نظرم این دو تا رشته به معنی واقعی اصلا ریاضی ندارن، یه سری حساب کتاب پیش پا افتاده است. اما خب من مدرک فنی مهندسی دارم، نمیدونم برای شما درجه سختیش چجوری باشه. فکر نمیکنم چیزی باشه که یه نفر با استعداد معمولی از پسش برنیاد

حسابداری و مدیریت رشته های خوبی هستند و تو خیلی استخدامیا این دو تا رشته مورد نیازن.در مورد سختی ریا ...

کدوم گرایش مدیریت بهتره؟

علاقه ای ب ریاضی ندارم ولی از پس مسائل ساده اس میتونم بر بیام یعنی میشه گف طبق گفته خودتون استعدادم معمولیه🥲 بعد اینکه من میتونم برم موسسه آموزشی حسابداری بخونم با مدرک موسسه وارد بازار کار بشم یا ن حتما مدرک دانشگاهی مورد نیازه؟

کدوم گرایش مدیریت بهتره؟علاقه ای ب ریاضی ندارم ولی از پس مسائل ساده اس میتونم بر بیام یعنی میشه گف ط ...

استخدام دولتی اگر میخوای مدرک دانشگاهی میخواد، مدارک موسسه رو شاید بخش خصوصی قبول کنه فقط

خیلی از گرایشای مدیریت شناخت ندارم که جزیی راهنماییت کنم که دروس هر کدوم چجوریه ولی مدیریت دولتی و بازرگانی و مالی رو تو استخدامیا زیاد دیدم که میخوان

استخدام دولتی اگر میخوای مدرک دانشگاهی میخواد، مدارک موسسه رو شاید بخش خصوصی قبول کنه فقطخیلی از گرا ...

من الان مدیریت مالی بخونم میتونم حسابدارم بشم؟

ب نظرتون بین مدیریت مالی و حسابداری کدوم بهتره؟

من الان مدیریت مالی بخونم میتونم حسابدارم بشم؟ب نظرتون بین مدیریت مالی و حسابداری کدوم بهتره؟

منظورت اینه مدیریت مالی بخونی بعد جدا برا حسابداری هم دوره بری؟ آره میشه وگرنه دو تا رشته جدا هستن کلا

در یه حد هستن، شاید حسابداری برای بانک شانسش بیشتر باشه ولی در کل در یه حد هستن

منظورت اینه مدیریت مالی بخونی بعد جدا برا حسابداری هم دوره بری؟ آره میشه وگرنه دو تا رشته جدا هستن ک ...

آره

ولی چندنفر گفتن مدیریت مالی بخونم میتونم کارای حسابداریم انجام بدم

آرهولی چندنفر گفتن مدیریت مالی بخونم میتونم کارای حسابداریم انجام بدم

فکر میکنم بشه چون موضوعات مالی بینشون مشترکه تقریبا، میگم که فرق آنچنانی از نظر بازار کار و محتوای دروس ندارن