2777
2789
عنوان

عروسی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 31 پست
سه میلیون تومان

خوب چرا اینطوری مینویسی

اینکه چند کادو بدید بستگی به سطح مالی و ....داره

اما خدب منم عروسی که برا برادر شوهرم گرفتن کادو ها .....بهتر من بود خیلی بهتر ....

ولی رفتار مادرشوهرم ربطی بع برادرشوهر و جاری نداشت ما کادو دادیم اون زمان سکه کامل البته زیاد بود با توجه به قیمتش برامون ولی خوب شوهرم اینطوری دوست داشت منم چیزی نگفتم

ولی درهرحال کم کاری و رفتار مادرشوهر برای من به جاری ام ربطی ندایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چرا اینطوری مینویسیاینکه چند کادو بدید بستگی به سطح مالی و ....دارهاما خدب منم عروسی که برا براد ...

نکته قشنگی بود ، بهش فک نکرده بودم اره منم با جاری مشکلی ندارم ینی کلا چند بار تو این چهار سال عقدشون دیدمش و زیادم هم کلام. نشدیم 

نمیدونم انگار نوشتن ایراد نداره ب نظر خودم خیلی وقته این مدلی مینویسمو کسی چیزی نگفته بود

زبان فارسی مهمه خیلی مهمه که خرابش نکنیم

صحیح کلمات از بین نره

از نظر من وظیفه همه ماهاست مواظب زبان فارسی باشیم

نکته قشنگی بود ، بهش فک نکرده بودم اره منم با جاری مشکلی ندارم ینی کلا چند بار تو این چهار سال عقدشو ...

مادرشوهرم در حدی بین جاری و من فرق گذاشته که قابل بخشش نیست واقعا  به من فقط نیش و کنایه می‌رسید واسع جاری ام واقعا مادره.

اما جاری ام مشکلی با من نداره رفتارمون دوستانه اس.

رفتار مادرشوهرم بع خودش مربوطه و البته خدای خودش! 

مادرشوهرم در حدی بین جاری و من فرق گذاشته که قابل بخشش نیست واقعا به من فقط نیش و کنایه می‌رسید واس ...

ن مادر شوهر من با من الان اوکی، ولی کارهایی ک برا این می‌کنه برا من نکرد اصلا. یک در برابر ده هست کاراش،یکی برا من ده تا اون

من ی مشکلی جدیدن پیدا کردم اینکه کاملا بدون اعتماد بنفس شدم خیلی خودمو همه چیزو کم میبینم

اشباهت همینه

مادرشوهر من دلیل همه رفتارهاش با من این بود که از دخترش بالاتر میدیدم تحمل بالاتر دخترش رو نداره   به مرور زمان فهمیدم البته چون من کلا اهل این چیزا نیستم

جاری ام از دخترش بالاتر نیست که پایین تره.....

الان البته کاری به من نداره دیگه

ولی خوب به مرور سالها فهمیدم از فامیل خودشونم از اونی که ازش بالاتره بدگویی میکنه 

ن مادر شوهر من با من الان اوکی، ولی کارهایی ک برا این می‌کنه برا من نکرد اصلا. یک در برابر ده هست کا ...

همین رو اضافه کن به اضافه اینکه کل کارش در بارداری و بچه داری من فقظ نیش و کنایه بود 

برای جاری ام مرتب غذا می‌پزد بچه اش رو نگه میذاره..