2777
2789

آنقدر به آرایش و سبک زندگی هندی‌ها علاقه دارم خودمو شبیه اونا کردم 😍

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنقدر به آرایش و سبک زندگی هندی‌ها علاقه دارم خودمو شبیه اونا کردم 😍

👍تو فیلمهاشون تمیزن خودش‌ون خیلی کثیف هستن ولی هندیهای اصیل اره سبک زندگیشون جالبه

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️ ️ 🦭🌻❤️‍🩹💌
نه پریتی زینتا

من دوره راهنمایی خیلی علاقه به فیلم های هندی داشتم عاشق سوشمیتا سن و ماهیما چودری بودم😁

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من دوره راهنمایی خیلی علاقه به فیلم های هندی داشتم عاشق سوشمیتا سن و ماهیما چودری بودم😁

منم همینطور تو فیلم فراموشی زن اول سلمان بود 

منم همینطور تو فیلم فراموشی زن اول سلمان بود

خدایی زیبایی خاصی دارن یه هنرپیشه بود یه مدت با جان آبراهام نامزد بود اسمش یادم رفته از اونم خوشم میومد

خدایی زیبایی خاصی دارن یه هنرپیشه بود یه مدت با جان آبراهام نامزد بود اسمش یادم رفته از اونم خوشم می ...

آها بیپاشا باسو اونم قشنگ بود

خدایی زیبایی خاصی دارن یه هنرپیشه بود یه مدت با جان آبراهام نامزد بود اسمش یادم رفته از اونم خوشم می ...

میدونم با کی هستی ولی منم اسمش یادم نیست من از سبمشون خوشم میاد خیلی