2777
2789
عنوان

دختر نداشتن خیلی بده

962 بازدید | 29 پست

دو تا پسر دارم یکی 14ساله یکی 5ساله که امسال هر دوشون میرم مدرسه و پیش دبستانی هر که منو میبینی میگه اخی دختر نداری یعنی هیچی نداری شوهرمم دیگه بچه نمی‌خواد خودم دلم میخواد اما وقتی به سختیهای بزرگ شدنش و اینکه خودم الان 38سالمه فکر میکنم دلم نمی‌خواهد به نظرتون نداشتن دختر در آینده خیلی بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا بد نیست. اونی هم که گفته دختر نداری انگار هیچی نداری مغزش اندازه نخود بود با همچین تعبیری... شما سعی کن دوتا پسر موفق تربیت کن تا فردا دوتا عروس مثل دختر گیرت بیاد خواهرشوهر من 4تا پسر داره ماشالله هرکدوم اندازه 4تا دختر براش کافی هستن و زرنگ... اونم امید به دختر داشت اما هرچی قسمت و کار خدا باشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

پسر منم ۱۱ اون یکی ۵ امسال خدا بهم دختر داد واقعا نعمته از خدا بخواه اگه صلاح زندگیته بهت بده شوهر هم راضی میشه ان شالله

دختر که میاد بچه ها انگار کامل میشن مثل پازل

البته من برام مهم نبود و زیاد هم دختر دوست نداشتم ولی وقتی خدا بهت بده میبینی چقدر شیرینه 

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها

خدا پسراتون رو حفظ کنه ان شاالله خوش آینده باشین کلا آدما تو روی آدم نداشته‌هاتو میگن و پشت سر داشته‌هاتو شما هر طور صلاح زندگیته زندگی کن.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
منم از بس از اینو اون شنیدم هی غصه میخورم که چرا دختر ندارم

ن جونم از حسودیشونه والا مرد ها بزرگهای خانواده مخصوصا بیشتر پسر دوست دارن نسلشون منقرض نشه😂

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀