2821
2789
عنوان

دلت نمیسوزه برام

121 بازدید | 14 پست

یا امام رضا دلت برام نمیسوزه ؟! 

چند ساله دارم التماستو میکنم ،جون جوادت قسمت دادم .

حاجتمو ندادی😞

دور سر جوادت بگردم ،ندادی قربون کَرَمِت ولی من دو ماهه شبا سرمو میذارم زمین با تصور صحن شما چشامو میبندم با گریه خوابم میبره ، تصور میکنم تو حیاط حرمت سرمو زمین گذاشتم بلکه دلم آروم بگیره ...

حداقل بطلب بیام دلتنگیم رفع بشه ،شاید اومدم دیدی حالمو دلت سوخت واسم 

یا امام رضا بااشک نوشتم جون جوادت یه نگاه ب دلم بنداز کمکم کن...💔

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ته قلبم برات دعا میکنم 

از خود خود خدا بدون هیچ واسطه ای میخوام که حالت خوب بشه و با مصلحت زندگیت کنار بیای 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

برا یه مشکلم چند سال پیش چله گرفتم تو حرمش التماسش کردم و....سرویس عروسیمو گوشواره هامو و.....بعدش براش فرستادم که اصلا راضی نیستم و باید به طریقی برام برسونه.

خلاصه دوسه سال التماسش کردم نشد که هیچ کل اعتقاداتم هم به باد رفت🤦‍♀️ قبلا خیلی اعتقاد داشتم الان بمیرمم حرمش نمیرم.

نذر میکنی فقط برا باب الحوائج ابلفضل بکن .من جواب گرفتم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
الهی آمین

فداتشم

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

ان‌شاءالله آقا میطلبه عجله نکن خواهر

تو عمرم فقط ۱ بار رفتم اونم ۲ سالم بوده

یا امام رضا تو رو به جوادت قسم میدم حاجت این دوستمون و من رو با هم بده . العجل العجل العجل

الهی آمین 🥲🤲🏻✨

تو خودت چرا تلاشتو نميكني ب خواستت برسي

ببخشید که از اختیار و تلاش خودم خارجه 💔

از ته قلبم برات دعا میکنم از خود خود خدا بدون هیچ واسطه ای میخوام که حالت خوب بشه و با مصلحت زندگیت ...

ممنونم از لطفتون 🥲

عزیزم کجایین؟مشکل هزینه دارین؟

کرمانشاه.

مشکل همه چی دارم عزیزم

برا یه مشکلم چند سال پیش چله گرفتم تو حرمش التماسش کردم و....سرویس عروسیمو گوشواره هامو و.....بعدش ب ...

دیگه نمیدونم به کدوم امام و معصوم رو‌بزنم 

همه رو التماس کردم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز