2777
2789

ده روزه از دی جی کالا وسایل سفارش دادم 

امروز ک قرار بوده بیاره زده ارسال ناموفق 

زنگ زدم پشتیبانی میگه تا بیست و چهار ساعت دیگه معلوم میشه ک چرا ناموفق بوده!بعدشم دوباره میگیم بیارن 

من تا آخر هفته فقط خونم و قراره برم مسافرت 

گرفتارشدم چیکار کنم😭

بزن برو از یکی شعب های خودشون بگیر

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدیدا افتضاح شده من سفارش دادم دوتا کالام حذف کردن ایقدم گرون شده ی یچیزی میزنی میبینی خودش پست جدا داره هفناد تومن همیشه پرداخت درب محل بزن ولی دی جی کالا معتبر چیزی نمیشخ

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔
جدیدا افتضاح شده من سفارش دادم دوتا کالام حذف کردن ایقدم گرون شده ی یچیزی میزنی میبینی خودش پست جدا ...

برای منم همینطوری شد بلایی نبود ک سرم بیارن 

یکیشو ک حذف کردن سه روز پیش قرار بود بفرستن نفرستادن امروز باید میومد ک نیاوردن 

درشو تخته کنن خیلی سنگین ترن

استرسی که تا موقع تحویل کالام میگیرم هیچ وقت تجربه نکردم 😂😂😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

من قراره خیر سرم برم مسافرت عروسی کلی وسیله سفارش دادم ک همرووو لازم دارم

ایشالا به دستت میرسه پیگیر باش

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍