2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

a1 چی میشه نمیدونم 🤭 من ۲۵ سالمه تازه شروع کردم یکم دیره اما ماهی رو هروقت از اب بگیری… 😁

دقیقا صد درصد 

الان من دوستایی دارم آیلتس دارن 🤦‍♀️

اول استارتر    سه تا کتاب  

بعد ای وان     دو کتاب  من الان کتاب دومشم 😊

ای تو       یک کتاب 

بی وان   و ..... 

البته تعداد کتاب بسته به اموزشگاهه 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
[QUOTE=352802217]اره صد درصد الان من دوستایی دارم آیلتس دارن 🤦‍♀️ اول استارتر یک کتاب داره ...[ ...

حتما همینطوره 😍😍😍😊😊😊

تعدادکتاب های سطح استارتر رو اشتباه نوشته بودم 

سه تا کتاب داشت 🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
حتما همینطوره 😍😍😍😊😊😊تعدادکتاب های سطح استارتر رو اشتباه نوشته بودم سه تا کتاب داشت 🤦‍♀️

من الان کتاب اولی اینترچنج هستم زیاد ب کتابای دیگه وارد نیستم اسماشونو نمیدونم اما تیچرم گفت اینترچنج چهارتا کتاب داره این چهارتا رو تموم کنم میتونم مربی بشم درسته؟!

🕊✌🏻

What do you like to do 

? Like 's your favorite food  

من الان کتاب اولی اینترچنج هستم زیاد ب کتابای دیگه وارد نیستم اسماشونو نمیدونم اما تیچرم گفت اینترچن ...

من از کتاب های دیگه سر در نمیارم 

اما احتمالا همینطوره 

😍😍

ممنون از راهنماییت عزیزم 🙏🏻🙏🏻😍

خواهششش میکنمم😍😍 

برای تقویت لیسنینگتون از کتابای تک تیس فور لیسنینگ استفاده کنید یعنی قشنگ شمارو وارد یه دنیای متفاوت ...

مرسیی

دارم کتابشو اما خیلی وقته سراغش نرفتم 

آخه اولین بار که رفتم  چیزی حالیم نبود   فقط خیلی کم 

می‌فهمیدم     روحیه ام خراب شد 🤣🤦‍♀️ 

i want to i think all people want but st its not possible or its too hard

Um , I see

sometimes it's hard but we have to feel it , we have to go through it.

You know , happiness is not just to smile and laugh , but it's feeling all the emotions and that means "living as a human".

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...