2777
2789

؟

تعداد رای : 22
نظرسنجی
خوبه که میمیریم
13
59%
دلم میخواست جاودانه باشم و مرگی وجود نداشته باشه
8
36%
نظری ندارم هر چی شد شد
1
4%
بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرگ که پایان ما نیست،فقط انتقال از این جهان به جهان ابدی و جاودانه هست.مسلما دوست داریم جاودانه باشی ...

منظورم تو این دنیا هست چون بالاخره با مرگ جدایی ها و سختی هایی اتفاق میوفته   اونطرف رو کاری ندارم چون واقعا نمیدونم

منظورم تو این دنیا هست چون بالاخره با مرگ جدایی ها و سختی هایی اتفاق میوفته اونطرف رو کاری ندارم چ ...

بله جدایی سخته اما برای کسی مثل من که دل سپرده مال دنیا هست سخته.اما برای اونی که از اول به این دنیا به چشم مسافرخانه نگاه می‌کرد  اصلا سخت نیست. خانواده و دوستامون هم بعد مدتی دوباره میان پیشمون.

میدونی منم دوست دارم جاودانه باشم اما نه با رنج.

دوست دارم جاودانه در خوشبختی مطلق باشم.که این دنیا به است نمیاد.تو این دنیا حتی آب خوردن هم رنج داره

گلم اگر اخرتی نباشه چرا خلق شدیم؟یعنی فانی هستیم؟پس چه فرقی با حیوانات داریم؟

اگر فرقی نداریم چرا برعکس حیوانات به ما عقل اختیار و.... داده شد؟؟

تازه اگر حسابرسی نباشه ایا کسی مثل نتانیاهو که این همه بچه کشته با یه اعدام حسابش تصویه میشه؟؟یا کسی که یه مدرسه تاسیس میکنه وخیر بزرگیه با کسی که فقط ۱۰۰۰ت صدقه میده برابرن؟

بلاخره باید اخرتی باشه که ظرفیتش ازین جهان بیشتر باشه 

گلم اگر اخرتی نباشه چرا خلق شدیم؟یعنی فانی هستیم؟پس چه فرقی با حیوانات داریم؟اگر فرقی نداریم چرا برع ...

همه اینا دلیل منطقی برا اینکه بعد مرگ وجود داریم نبود آخه، مثل همین دنیا که عدالتی نبود از کجا معلوم اونجا هم عدالتی باشه بعد یه دلیل دیگه که برات بیارم اگه مغز ما از کار بیوفته میریم زندگی نباتی نمیدونم این اصطلاح پزشکی رو شنیدی یا نه یعنی زندگی گیاهی یعنی حتی از حیوونم میریم پایینتر میشیم مثل گیاه پس همه چیز ما مغزمونه اون از بین بره ما هم رفتیم منتها انسان مغروره و تا زمانی که قدرت داره و رو پای خودشه نمیتونه این چیزها رو قبول کنه 

گلم اگر اخرتی نباشه چرا خلق شدیم؟یعنی فانی هستیم؟پس چه فرقی با حیوانات داریم؟اگر فرقی نداریم چرا برع ...

و اینکه گفتی چرا خلق شدیم خلقت ما چه ربطی به فنا ناپذیری ما داره؟ من نظر خودم اینه که خدا میخواسته زندگی زمینی و بُعد سومی که یکی از پایین ترین ابعاد هست رو تجربه کنه منتها چون فرکانسش خیلی خیلی بالاست خودش نمیتونسته بیاد این پایین پس به وسیله ما این زندگی رو درک کرده شنیدی میگن خدا از روح خودش درون ما دمیده؟ یعنی در واقع خدا داره از طریق ما این زندگی رو تجربه میکنه میلیاردها زندگی! و وقتی مردیم تجاربمون میره برا خدا پس خلقت ما برای خدا بیهوده نبوده اما برای خودمون بیهوده هست و یه چیز دیگه آفریدن ما برای خدا هیچ کاری نداشته به محض اینکه تصور کرده که همچین جهانی میتونه وجود داشته باشه ما خلق شدیم اینم نظر منه

و اینکه گفتی چرا خلق شدیم خلقت ما چه ربطی به فنا ناپذیری ما داره؟ من نظر خودم اینه که خدا میخواسته ز ...

عیززم با تایپ کردن نمیتونم بهت بگم 

تو گوگل بزن علت افرینش انسان یا ماجرای خلقت انسان رائفی پور 

قشنگ قانعت میکنه با منطق واستدلال