2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاک کن  بره گم شه 

اخلاق شوهرتو بهتر میدونی که بگی یا نه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
میشه بگی دقیقا چی فرستاده .

رفت و آمد خانوادگی داریم 

اخیرا با شوهرم دعوامون شد 

اونم در جریان بود

یه کلیپ ترکیه ای فرستاد مرده زنه رو بغل کرده میگه بگو ببینم کی اذیتت کرده برم اذیتش کنم

اونجوری هست ولی هیچی رو بهم نمیگه خودش

منم

پارسال شوهر خواهرشوهرم که۴۵سالشه،منم ۲۲

اینجوری میکرد و چیزای دیگه ک دوست شیم بیام 

خونت

اول قشششششنگ فوش اجدادی دادم،شات گرفتم بعد بلاک

آخر شب شوهرم ازسرکار اومد بهش هم گفتم، نگی بعدا خودش بفهمه بدمیشه

اعتمادش بیشتر و بیشتر میشه،و میفهمه که چجور زنی هستی

رفت و آمد خانوادگی داریم اخیرا با شوهرم دعوامون شد اونم در جریان بودیه کلیپ ترکیه ای فرستاد مرده زنه ...

ممکنه دستش خورده باشه؟ چون برای من یه بار پیش اومد ک دستم خورد یه چیز بد در مورد زگیل تناسلی 😂واسه یکی رفت بعد سریع دادم ب شوهرم قضیه رو جم کرد گفت دست من بوده فرستادم اشتباه

رفت و آمد خانوادگی داریم اخیرا با شوهرم دعوامون شد اونم در جریان بودیه کلیپ ترکیه ای فرستاد مرده زنه ...

بعنوان یه تجربه گر 

ایکاش دوستیها رو فقط محدود کنید بیرون از خونه هم آقا هم خانوم  روابط قاطی شدنی ....مشکلات زیادی بوجود میاره

میخواد از آب گل آلود ماهی بگیره.

چرا اجازه میدین دیگران درجریان همه ی جزئیات زندگیتون قرار بگیرن. رفیق زن و مرد هم نداره. خیلیا دنبال فرصتن که سواستفاده کنن، که ضربه بزنن‌...این فرصت و دراختیار هیچکس نذارین. خیلی از خانوماهم هستن که دوستاشون وسط زندگیشونن. از خصوصی ترین مسائل زناییشویی شون هم اطلاع دارن. نکنید اینکارارو

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟